Saltes Lunchrestaurang - Lunch och Catering


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Pytt i panna, serveras med stekt ägg & rödbetor.
Quorn & blomkåls tikka masala, serveras med ris & naanta bröd.

Tisdag

Stekt, rimmat sidfläsk med raggmunk & lingonsylt eller löksås, bruna bönor och kokt potatis.
Ugnsstekt lax, serveras med fänkålsdoftande vitvinssås, ärtor och kokt potatis.

Onsdag

Kyckling i röd curry, kokosgrädde och grönsaker. ris till.
Färsk sejfilé med gräddkokt purjo och potatismos.

Torsdag

Ärtsoppa, kött o grönsakssoppa eller dagens soppa. serveras med pannkakor, sylt och vispad grädde.
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt.

Fredag

Stekt kotlettskiva med krämig svampsås och stekt potatis .
Stekt fisk med kall örtcréme och kokt potatis.
Kontakta oss
Varje dag har vi som förhoppning



Information och kontaktuppgifter

Top