Välfärden - kök & kaffe


Lunchmeny vecka 5

Måndag

30/1 tom kha kyckling med kryddigt basmatiris, ångad broccoli, krossade jordnötter & limegrönt —
Kikärtsbiff, kryddig tomatsås, vitlökskräm, ugnsrostade rotsaker, samt persiljesallad

Tisdag

31/1 ångad kolja, brynt pepparrotssmör, morotskräm & syrlig fänkålscrudite —
Mustig gulaschgryta med bönor, rostad paprika, potatis, ostkräm, serveras med kornpilaff

Onsdag

1/2 wallenbergare med skirat smör, serveras med rårörda lingon, pressgurka, potatismos & gröna ärtor —
Ört & honungsbakad muscatpumpa, getostkräm, couscous med rostad rödbeta & rödkål, samt örtgrönt med dillpesto & salta frön

Torsdag

2/2 nattbakad lågtempad fläskkarré, potatis & selleripuré, rostad morot & salladslök, samt örtaioli —
Vegetarisk ärtsoppa med morot, mejram, samt pannkakor med hemgjord sylt och vispgrädde

Fredag

3/2 gulaschgryta med högrev, rostad paprika, potatis, ostkräm, serveras med kornpilaff —
Bakad spetskål med misosmör & mandel, blomkålspuré, samt örtgrönt med linser & krispig chili
Vecka 6
Måndag 6/2



Information och kontaktuppgifter

Top