Restaurang Källaren Kök & Catering


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Lasagne med basilika crème frâiche
Veggo: sotad getost med rödbetshummus, rostade rotfrukter, frön & persiljeyoghurt

Tisdag

Ugnsbakad fylld falukorv med potatismos
Veggo: sparrisrisotto med ramslök, spenat & rostad broccoli

Onsdag

Handrullade köttbullar med gräddsås, potatismos & pressgurka
Veggo: kålpannkaka med tonkatsusås & limepicklad gurka

Torsdag

Kyckling tikka masala med tiger ris
Veggo: raggmunk med gräddkokt svamp, lingon & picklad lök
Dessert: tira mi su med smak av limoncello

Fredag

Ost & champinjongratinerad kotlettrad med balsamico potatis
Veggo: pasta pesto med gröna blad
Husman för avhämtning
Våra färdiga portionsförpackade



Information och kontaktuppgifter

Top