Joan’s Vingåker


Lunchmeny vecka 22

Måndag

Ugnsstekt fläskkarré med grönpepparsås,äppelmos samt stekt potatis/gf,lf/
Gratinerad fiskfilé med paprika och svamp samt kokt potatis/gf,lf/
Kyckling & feta ost

Tisdag

Oxbringa med pepparrotsås,grönsaker samt rotmos/gf/
Panerad flundrafilé med remouladsås,ärtor samt kokt potatis
Hawaii (ost, skinka och ananas)

Onsdag

Wallenbergare med skirat smör,ärtor,lingon samt potatispuré/gf/
Krämig pesto gratinerad koljafilé med potatispuré/gf/
Quattro formaggi (4 olika ostar) toppas med napolitana mix

Torsdag

Krämig dillkött med kokt potatis /gf,lf/
Sesampanerad kummelfilé med creme fraiche,räkor samt kokt potatis
Diavola (ventricina salami, rödlök, skogssvamp, chiliolja & oregano)

Fredag

Kycklingfilé i krämig mango chutneysås samt ris/gf,lf/
Citron och vitlöksmarinerad regnbågs filé med aioli,ärtor samt kokt potatis/gf,lf/
Vingåker (kebab, lök & joan’s röra)
Veckans veganska
Smakrik



Information och kontaktuppgifter

Top