Continental du Sud


Lunchmeny vecka 8

Måndag

Krispigt stekt kotlett med spetskål, äpple, rotselleri, citrontimjan serveras med smörad äpple sky samt rostad potatis med persilja och lök – m

Tisdag

Frasig torsk med gröna ärtor, brynt smör, sallat på dill och schalottenlök serveras med varm remouladsås och kokt potatis – m

Onsdag

Krispig schnitzel fylld med lagrad ost, rökt gris, bönor och citron. serveras med ört smörslungad potatis och sky smaksatt med kapris och sardeller – m

Torsdag

Algrimmad kummel med gulbeta, citron och rotselleri. serveras med confiterad lila potatis samt persilje och musselsås – m

Fredag

Halvrostad kryddig majskyckling med eklövsallat, citron, kapris och lagrad ost. serveras med rostad potatis samt kycklingsky m
Veckans vegetariska
Smörbrynt broccoli med persilja, silverlök och kryddig mandel.



Information och kontaktuppgifter

Top