Borgholms Kök & Bar


Lunchmeny vecka 41

Måndag

Biff lindström med skysås, kokt alt. brynt potatis, rödbetor, inlagd gurka.
Isterbands pytt med stekta ägg och rödbetor.
Morotssoppa med chili och ingefära, toppad med knaprig bacon, varm ost toast.

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri, rårörda lingon.
Stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri med löksås, kokt potatis.
Fisk och skaldjursgryta med citronaioli och nybakat bröd.

Onsdag

Citron och rosmarin kyckling ugnsrostad färskpotatis, citronsås, smörstekt romansallad.
Ugnsbakad sejfile ugnsrostad färskpotatis och hummersås,smörstekt romansallad.
Boeuf bourguignon fransk köttgryta med ris, färsk timjan, vinbärsgelé.

Torsdag

Honungs och pepparstekt fläskkarré
Brynt alt. kokt potatis med rosépepparsås , kokta grönsaker.
O, så gott! kökets egen högrevsburgare med rostat bröd
Specialdressing, pommes och stekt ägg.
Husets lasagne köttfärs varvad med ostssås och pastaplattor.

Fredag

Sjömansbiff på ryggbiff med ölkokt potatis, senapscreme och saltgurka.
Ugnsbakad laxfilé örtcremefraiche, ugnsrostad potatis, haricot verts..
Dessert: chokladpudding med lättvispad grädde.
Veckans special: pasta alfredo med skinka. sallader:
Caesarsallad välj kyckling alt. halloumiost



Information och kontaktuppgifter

Top