Borgholms Kök & Bar


Lunchmeny vecka 42

Måndag

Färsbiffar med grönpepparsås, kokt alt. brynt potatis,
Kokta morötter, haricots verts, vinbärsgelé. frukostkorv
Med ungsgratinerad blomkål, potatis, bechamélsås, senap.

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri, lingonsylt.
Stekt fläsk med löksås
Från västersläts gårdsslakteri, kokt potatis, lingonsylt.
Pankopanerad kyckling
Fyllt med rökt skinka, tomatsås med rostade grönsaker och pasta.
Ungsbakad kummelfilé
Med stuvad spenat, kokt potatis.

Onsdag

Stekt panerad torskrygg
Med nobis sås smaksatt med bl. a. lök och dijonsenap,
Färskpotatis, gröna ärtor, babyspenat och cocktail tomater
Rimmad bringa
Med hemlagat rotmos, senap.
Boeuf bourguignon
Fransk köttgryta med ris, färsk timjan, vinbärsgelé.

Torsdag

Schweizerschnitzel cordon bleu
Med skinka, ost, skysås, potatismos med persilja, vitlök och peppar.
Serveras med schalottenlök, varma ärtor, citron.
O,Så gott!
Kökets egen högrevsburgare, bröd, stekt ägg, specialdressing, pommes.
Medelhavets pasta
Med heta räkor i tomatsås, citron, persilja.

Fredag

Honungsdoftande fläskfilé
I gorgonzolasås med bacon, klyftpotatis alt. ris, ungsbakad tomat, haricots verts, vinbärsgelé.
Ungsbakad rosépepparlax
Med purjolök, romsås, potatis alt. ris, dill, citron, ärtor.
Dessert: choklad kladdkaka med lättvispad grädde.
Veckans special: bakad potatis med skagenröra och tillbehör 102:



Information och kontaktuppgifter

Top