Borgholms Kök & Bar


Lunchmeny vecka 38

Måndag

Färsbiffar med grönpepparsås, kokt alt. brynt potatis, kokta morötter,
Haricots verts, vinbärsgelé.
Laxpudding med skirat smör.

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri, lingonsylt.
Stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri med löksås, kokt potatis, lingonsylt.
Husets kyckling satay spett marinerade med chilifrukt, vitlök, kokosmjölk m.m.
Doppade i sesamfrön. serveras med jasminris och dippsås.

Onsdag

Parmesan gratinerad torskrygg med pressad potatis, skysås,
Sugarsnaps och purjolök.
Kåldolmar med skysås, kokt potatis och lingonsylt.
Äkta chili con carne med oxkött och pepparfrukter. serveras med tortillabröd,
Nachoschips, riven ost, gräddfil, guacamole, strimlad isbergssallad.

Torsdag

Jägarschnitzel med blandsvamp, gräddsås, kokt alt. brynt potatis, morötter,
Ärtor, gurka.
O, så gott! kökets egen högrevsburgare, bröd, stekt ägg, specialdressing, pommes.
Öländska kroppkakor (eva:s)
Med smör, grädde och lingonsylt.

Fredag

Slottsstek hasselbackspotatis, gräddsås, blandgrönsaker, inlagd gurka, gelé.
Ugnsbakad rosépepparlax med purjolök, romsås, färskpotatis alt. ris, dill,
Citron, ärtor.
Dessert: rabarber paj med vaniljsås.
Veckans special:
Pasta havets läckerheter räkor, kräftstjärtar, crabbsticks,
Ostsegel, vitvinssås.



Information och kontaktuppgifter

Top