Borgholms Kök & Bar


Lunchmeny vecka 40

Måndag

Färsbiffar med krämig rosépepparsås, kokt potatis alt. klyftpotatis,
Sockerärtor, vinbärsgelé.
Oxpytt i panna med stekta ägg och rödbetor, persilja.
Laxpasta med purjolök, sparris, dill och citron.

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri, lingonsylt.
Stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri med löksås, kokt potatis, lingonsylt.
Flygande jacob kyckling i chilisås med bananer och jordnötter, ris alt. potatis.
Ugnsbakad kummelfilé med stuvad spenat, kokt potatis.

Onsdag

Mandeltorsk med skirat smör alt. remouladsås, potatis alt. ris, broccoli, citron.
Drömkålpudding smakrik husman med potatis, skysås, lingonsylt.
Boeuf bourguignon fransk köttgryta med ris, färsk timjan, vinbärsgelé.

Torsdag

Kökets grillspett med fläskfilé, chorizokorv, paprika, lök, champinjoner med
Bbq sås och klyftpotatis.
O, så gott! kökets egen högrevsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.
Husets lasagne med köttfärs varvad med pastaplattor och ostsås.

Fredag

Husets rostbiff med rödvinssky och potatisgratäng alt. remouladsås och brynt
Potatis. tillbehör pickles grönsaker, rostad lök och vinbärsgelé.
Ugnsbakad laxfilé med citronsås, ris alt. färskpotatis, vit sparris, citron.
Dessert: äppelkaka med vaniljsås.
Veckans special: bakad potatis med



Information och kontaktuppgifter

Top