Borgholms Kök & Bar


Lunchmeny vecka 9

Måndag

Rosépepparbiffar med krämig gräddsås, kokt potatis alt. klyftpotatis,
Sockerärtor, vinbärsgelé.
Stekt falukorv med stuvade makaroner, smaksatt med muskot och senap.
Pasta med lax, spenat och romansallad.

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri, lingonsylt.
Stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri med löksås, kokt potatis, lingonsylt.
Kycklingfilé med dragonsås, brynt potatis, alt. ris, vinbärsgelé, morötter.
Räkor i hummersås med pasta.

Onsdag

Torskrygg med potatis, lime hollandaisesås, picklade rödlökar, ruccola.
Isterband med persilje stuvad potatis, rödbetor, senap.
Boeuf bourguignon fransk köttgryta med ris, färsk timjan, vinbärsgelé.

Torsdag

Husets panerade schnitzel med kokt alt. brynt potatis, gräddsås, kokta
Grönsaker, ansjovis, kapris, citron.
O, så gott! kökets egen högrevsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.
Öländsk lufsa skirat smör och lingonsylt.

Fredag

Husets rostbiff med rödvinssky och potatisgratäng alt. remouladsås och brynt
Potatis. tillbehör pickles grönsaker, rostad lök och vinbärsgelé.
Ugnsbakad laxfilé med citronsås, ris alt. potatis, vit sparris, citron.
Dessert: fruktsallad med lättvispad grädde.
Veckans special:



Information och kontaktuppgifter

Top