Borgholms Kök & Bar


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Klassiska wallenbergare med hemlagat potatismos,
Gräddsås, ärtor, rårörda lingon.
Ägg och bacon med stekt potatis.
Pasta alfredo med skinka.

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri, lingonsylt.
Stekt fläsk och löksås. från västersläts gårdsslakteri, kokt potatis och lingonsylt.
Flygande jacob kyckling i chilisås, bananer och jordnötter. ris alt. potatis.
Fisksoppa á l´ orange. potatis, fiskfilé, grädde, morot och purjolök med
Smaker av apelsin, tomat, lite vitlök och chili. hembakat bröd.

Onsdag

Pocherad sejfilé med brynt smör, riven pepparrot, färskpotatis, färsk bladspenat.
Ugnsstekt kycklingfilé med gorgonzolasås, knaperstekt bacon och pasta tagliatelle.
Boeuf bourguignon fransk köttgryta med ris, färsk timjan, vinbärsgelé.

Torsdag

Fläsknoisette med ugnsrostad potatis, majskorn och husets bearnaisesås.
O, så gott! kökets egen högrevsburgare, bröd, stekt ägg, specialdressing, pommes..
Knaperstekt strömming med hemlagat potatismos, skirat smör, lingonsylt
Och pressgurka.
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, grädde och sylt.

Fredag

Slottsstek hasselbackspotatis, gräddsås, blandgrönsaker, inlagd gurka, gelé.
Ugnsbakad laxfilé med öländsk örtsås, potatis, gröna ärtor, sparris, citron.
Dessert: citron och limepaj med lättvispad grädde.
Veckans special: pasta alfredo med skinka.
Sallad: caesarsallad kyckling alt. halloumiost. räkor tillägg 15:



Information och kontaktuppgifter

Top