Borgholms Kök & Bar


Lunchmeny vecka 6

Måndag

Färsbiffar med krämig gräddig rosépepparsås, kokt potatis alt. klyftpotatis,
Sockerärtor, vinbärsgelé.
Husets fisksoppa med fiskfilé, lax, räkor, fänkål, aioli och ljust bröd.
Krämig citronpasta
Med halloumi krutonger,
Örter och bladspenat

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk, lingonsylt.
Bruna bönor med stekt fläsk ev. kokt potatis.
Pocherad kummel med pepparrotssås, babyspenat, kokt potatis, dill.
Ädelostgratinerad kycklingfilé på grönsaksbädd med pasta alt. potatis.

Onsdag

Panerad torskfilé med remouladsås alt. dillmajonnässås, potatis, gröna ärtor,
Citron och dill.
Ugnsstekt fläskfilé med gorgonzolasås, pasta tagliatelle alt. klyftpotatis,
Grillad tomat och färsk basilika.
Rimmad bringa med hemlagat rotmos, senap.

Torsdag

Grilljerade kamben med bbq sås, aioli, majskolv, klyftpotatis alt. brynt potatis.
O, så gott! kökets egen högrevsburgare med, rostat bröd, stekt ägg,
Specialdressing 1och pommes.
Ugnsbakad fisk och skaldjurs lasagne med fisk och räkor i vitvinssås.

Fredag

Husets rostbiff med rödvinssky och potatisgratäng alt. remouladsås och brynt
Potatis. tillbehör pickles grönsaker, rostad lök och vinbärsgelé.
Ugnsbakad laxfilé med citronsås, ris alt. potatis, sparris och citron.
Dessert: chokladkladd kaka med vispad grädde.
Veckans special:
Krämig



Information och kontaktuppgifter

Top