Borgholms Kök & Bar


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Pannbiff med stekt lök, kokt alt. brynt potatis, inlagd gurka, lingon.
Laxsoppa med kokt potatis, baby spenat, dill och gräslök.
Caesarpasta med kyckling och caesar dressing.

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri, lingonsylt.
Stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri med löksås, kokt potatis, lingonsylt.
Italiensk kycklinggryta med soltorkade tomater, färsk bladspenat, pasta
Tagliatelle alt. kokt potatis.

Onsdag

Stekt kummelfilé med skaldjurssås, gratinerad potatispuré, citronklyfta
Och dill.
Drömkålpudding smakrik husman med potatis, skysås, lingonsylt.
Biff stroganoff med kokt potatis alt. kokt ris, vinbärsgelé.

Torsdag

O, så gott! kökets egen högrevsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.
Öländska kroppkakor( eva´s)
Med smör, grädde och lingonsylt. 110: .
Falukorv provencale med potatismos, skysås, auberginer, zucchini, tomater,
Kryddmix, cheddarost och oliver.

Fredag

Fläsknoisette med rostad potatis, majskorn och husets bearnaisesås.
Kökets laxfilé fylld med smaker från medelhavet i form av getost, soltorkade
Tomater, citron och basilika, kokt potatis alt. klyftpotatis samt sallad och ruccola.
Dessert: rabarberpaj med vaniljsås.



Information och kontaktuppgifter

Top