Restaurang Ströget


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Öppet från kl 15.00

Tisdag

Asiatisk wok med högrev, äggnudlar, soya, morot, selleri och salladslök.
Panerad sej med hemmagjord remouladsås, kokt potatis och gröna ärtor.
Ugnsbakad blomkål med beurre blanc, hasselnötter, rotfruktschips och grönkål.
Alltid på ströget: cesarsallad med kyckling samt nötfärslasagne med béchamelsås.

Onsdag

Kålpudding med kokt potatis, gräddsås och lingon.
Panerad sej med hemmagjord remouladsås, kokt potatis och gröna ärtor.
Ugnsbakad blomkål med beurre blanc, hasselnötter, rotfruktschips och grönkål.
Alltid på ströget: cesarsallad med kyckling samt nötfärslasagne med béchamelsås.

Torsdag

Mustig köttgryta på nötkött, serveras med syrad grädde, saltgurka och ris.
Panerad sej med hemmagjord remouladsås, kokt potatis och gröna ärtor.
Ugnsbakad blomkål med beurre blanc, hasselnötter, rotfruktschips och grönkål.
Alltid på ströget: cesarsallad med kyckling samt nötfärslasagne med béchamelsås.

Fredag

Fläskfilé med potatisgratäng, skysås och vinbärsgelé.
Panerad sej med hemmagjord remouladsås, kokt potatis och gröna ärtor.
Ugnsbakad blomkål med beurre blanc, hasselnötter, rotfruktschips och grönkål.
Alltid på ströget: cesarsallad med kyckling samt nötfärslasagne med béchamelsås.
Lördag



Information och kontaktuppgifter

Top