Carlssons Matsalar & Pensionat


Lunchmeny vecka 29

Måndag

Bräckt rimmad oxbringa med rotmos, alt. pepparrotssås, kokt potatis och picklad rödlök
Veckans fisk: torsk, gräddkokt savoykål med belugalinser och kokt potatis

Tisdag

Bourgognegryta med schalottenlök, bacon, champinjon och kokt potatis
Veckans fisk:
Torsk, gräddkokt savoykål med belugalinser och kokt potatis

Onsdag

Ugnsbakat kalkonbröst med rödkål, smör & persiljeslungad potatis, samt gräddsås och gelè
Veckans fisk:
Torsk, gräddkokt savoykål med belugalinser och kokt potatis

Torsdag

Hackad färsbiff med krämig kantarellsås, örtslungade rotfrukter toppade med parmesan
Ärtsoppa med pannkakor och sylt

Fredag

Porterstek, serveras med brysselkål, färsk inlagd gurka, och kokt potatis



Information och kontaktuppgifter

Top