Lerumsdelikatessen AB


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Blomkål och broccolisoppa med ädelost samt liten dansk räkmacka
Kycklingschnitzel med stekt potatis och ratatouille samt skysås
Fläskfilégryta africana med basmatiris, curry, mandariner och jordnötter

Tisdag

Mustig soppa med viltkött, svamp och potatis samt baguette
Lax och skaldjursfyllda spättarullader med vitvinssås, strimlade grönsaker och kokt potatis
Rimmad oxbringa med rotmos, broccoli samt skånsk senap

Onsdag

Tempurabakad kolja med hemlagad remouladsås samt dillkokt delikatesspotatis
Paella med räkor, kyckling, choritzo samt aioli
Kåldolmar med kokt potatis, lingonsylt samt skysås

Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Hemlagade kalvfärsbullar i gräddsås, potatispuré, lingonsylt samt pressgurka

Fredag

Bouillabaisse (klar fisksoppa) med aioli samt surdegsbaguette
Lammstek provencal med potatisgratäng, balsamicosås samt smörglacerade sockerbönor
Grekisk bondsallad med tzatziki
Tonfisksallad med ägg, kapris, potatis samt örtdressing



Information och kontaktuppgifter

Top