Joels Brygga


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Fiskgratäng med purjolök, skaldjurssås och duschesspotatis
Köttfärslimpa med bacon, gräddsås och persiljemorot

Tisdag

Panerad stekt koljafilé med skagensås, picklade grönsaker och dill
Oxbringa med rotmos, pepparrot och persilja

Onsdag

Helstekt plattfisk med kapris, betor och brynt smör
Rödvinsbräserad kyckling med svamp, bacon och potatispuré

Torsdag

Havskattsfilé med ceasarpotatis, romansallad och rökt sidfläsk
Sotad fläskkarré med bbq sås, rostad potatis och krämig kålsallad

Fredag

Fiskfärsbiffar med potatispuré, brynt smör och räkor
Schnitzel med anjovisfrästa ärtor, kaprissmör och skysås
Veckans vegetariska: zicchinibiffar med rostad paprika, aubergine.



Information och kontaktuppgifter

Top