Gästgivargården i Värnamo AB


Lunchmeny vecka 41

Måndag

Honung och ingefärs griljerad fläskkarré med mild dijonsenapsås, rostade rotfrukter serveras med råstekt purjolökspotatis.
Alt. pasta bolognese med riven ost.
Dagens soppa på buffé.
Örtbakad kycklingfilé med tillbehör från buffén.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Tisdag

Nystekt spättafilé med dansk remouladsås och citron serveras med dillpotatis.
Alt. dillkött på högrev med rostade rotfrukter serveras med persiljepotatis. alt.
Dagens soppa på buffé.
Örtbakad kycklingfilé med tillbehör från buffén.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Onsdag

Örtbakad kyckligfilé med krämig rödvinkgräddsås och rostade rotfrukter, svart vinbärsgelé serveras med stekt potatis. alt.
Chili con carne på nötfärs med nachos och limecrème serveras med pilaffris.
Dagens soppa på buffé. alt.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Torsdag

Dillstekt flundrafilé med syrad dillcrème och citron serveras med örtpotatis.
Alt. sauté på fläskytterfilé med paprika, champinjoner i krämig dragonsås, svart vinbärsgelé serveras med pilaffris. alt.
Dagens soppa på buffé.
Örtbakad kycklingfilé med tillbehör från buffén.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Fredag

Piccata schnitzel milanese med frästa champinjoner, strimlad skinka samt krämig paprikasås serveras med rostad potatis och fredagskaka till kaffet.
Dagens soppa på buffé.
Örtbakad kycklingfilé med tillbehör från buffén.
Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120: veckans: vegetariskt 145:
Inkl smör,



Information och kontaktuppgifter

Top