Stiftsgården Åkersberg


Lunchmeny vecka 5

Måndag

30/1 dagens: helstekt kotlett med rostad potatis, haricotverts och bearnaisesås vegetarisk:
Karl johanravioli med auberginecréme och bladspenat (innehåller gluten och laktos)

Tisdag

31/1 dagens: rosmarinbakad kyckling med gnocchi, grana padanocréme och semibakad tomat (innehåller gluten) vegetarisk:
Rosmarinbakad portabello med gnocchi, grana padanocréme och semibakad tomat (innehåller gluten)

Onsdag

1/2 dagens: gremoulatabakad fiskfilé med citronsås och dillpotatis vegetarisk:
Stekt polentakaka med grana padano och sallad på gröna sojabönor

Torsdag

2/2 dagens: nattbakad grissida med ristad brysselkål, örtsky samt potatisstomp med äpple och blåmögelost vegetarisk:
Smörbakad rotselleri med ristad brysselkål samt potatisstomp med äpple och blåmögelost (innehåller gluten)

Fredag

3/2 dagens: wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och rårörda lingon (innehåller gluten) vegetarisk:
Filodegsrulle fylld med halloumi och svamp. serveras med plommonsås och fänkålsemulsion (innehåller gluten)
Lördag söndag helglunch



Information och kontaktuppgifter

Top