Kajkanten restaurang & Café


Lunchmeny vecka 5

Måndag

30/1. bouillabaisse på husets vis med kolja och räkor. aioli hör till.
Biff a la lindström med skysås, pressgurka och rostad potatis.
Vegetarisk risotto med saltbakade betor och brynt smör.

Tisdag

31/1. husets fiskpudding med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis.
Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis.
Vegetarisk risotto med saltbakade betor och brynt smör.

Onsdag

1/2. ångkokt fiskfilé med sandefjordssås, picklad fänkål och kokt potatis.
Bôeuf bourguignon med rödvin, rökt sidfläsk och lök. potatismos.
Vegetarisk risotto med saltbakade betor och brynt smör.

Torsdag

2/2 stekt fiskfilé med remouladesås, picklad rödlök och kokt potatis.
Lasagne al forno. serveras med tomat & löksallad.
Vegetarisk risotto med saltbakade betor och brynt smör.

Fredag

3/2 dillbakad fiskfilé med pepparrotscreme, fänkål & zucchini och kokt potatis.
Baconlindad kycklingfilé med rökt majscreme och rostade rotfrukter.
Vegetarisk risotto med saltbakade betor och brynt smör.
Lördag 4/2 och söndag 5/2.



Information och kontaktuppgifter

Top