Restaurang Kärranäs


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Kärranäs klassiska fiskgratäng med smak av skaldjur och västerbottensost
Ört och vitlökstekt kalkonfilé med ugnsrostade grönsaker samt äppelcidersås, stekt potatis

Tisdag

Kokt torskfilé med ägg och persiljesås samt små gröna ärtor, kokt potatis
Raggmunk med stekt fläsk, alt anderssons blodpudding samt lingonsylt

Onsdag

Bohuslänsk fiskpudding med gröna ärtor, skirat smör och lingonsylt
Kärranäs köttbullar med gräddsås, potatispuré, lingonsylt samt pressgurka

Torsdag

Stekt panerad spätta med dansk remouladsås samt primörer med smak av citrus
Ärtsoppa med fläskbog & köttkorv, svensk original senap samt pannkakor med vispad grädde och pannkakassylt

Fredag

Kokt dillrimmad sejfilé med klassisk vitvinssås, strimlad purjolök, sockerärtor samt kokt potatis
Ugnsbakad fläskfilé med grönpepparsås serveras med baconstekt potatis samt kryddbakade primörer med oliver
Daglig



Information och kontaktuppgifter

Top