Restaurang Kärranäs


Lunchmeny vecka 17

Måndag

Pocherad spätta med västerbottenostsås med dillslungade primörer
Örtkryddat kalkonbröst med tzatziki, skysås samt rostade rotfrukter med stekt potatis

Tisdag

Pankopanerad stekt sejfilé med kall örtagårdssås serveras med bukettgrönsaker
Fläskstek med rödkål, gräddsås serveras med äppelmos samt sockerstekt lök samt stekt potatis

Onsdag

Ugnsbakad kolja i krämig kokosgräddsås serveras med råstekt broccoli samt mango chutney
Kalvfärsbiffar med champinjonsås, potatis och jordärtskockspuré samt lingonsylt

Torsdag

Kokt torsk med hummersås samt vårprimörer serveras med kokt potatis
Ärtsoppa med fläskbog & köttkorv, svensk orginalsenap samt pannkakor med vispad grädde och drottningsylt

Fredag

Bohuslänsk fiskpudding med kokta gröna ärtor, skirat smör samt riven pepparrot
Schnitzel gordon blue (panerad fläskschnitzel fylld med skinka och ost) serveras med klassiska tillbehör
Daglig



Information och kontaktuppgifter

Top