Paus kök & cafe - Restaurang Norrköping


Lunchmeny vecka 25

Måndag

Gratinerad falukorv, potatispuré alt: pytt i panna, ägg, betor.
Pestobakad fisk, tomatsalsa, potatisstomp. ​

Tisdag

Baconlindad köttfärslimpa, äppelgräddsås, kålsallad, potatis.
Stekt fisk, pärlcouscous med grönsaker, ajvarkräm.

Onsdag

Dillkött på högrev, morot, potatis.
Fisk i ugn, brödcrisp, citronolja, västerbottenkräm, färsk potatis.

Torsdag

Kycklingfilé, rotfruktsgratäng, timjansky.
Stekt flundra, kall örtsås, potatis.

Fredag

Husets skomakarlåda, bacon, purjolök, rödvinssås, potatispuré.
Fiskgryta, rödcurry, lime, ingefära, morot, ris. veckans vegetariska
Majsfritters, avokadokräm, friterad potatis, salsa.



Information och kontaktuppgifter

Top