Restaurang Tuppen


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Biffstroganoff serveras med ris och örtcrème fraiche
Vegetarisk rätt:
Stroganoff på oumph serveras med ris och örtcrème fraiche

Tisdag

Örtbakad kycklingfilé serveras med wästerbottensås och rostad potatis
Vegetarisk rätt:
Fyllda paprikor serveras med wästerbottensås och rostad potatis

Onsdag

Sejloins serveras med lättrimmad gurka och rödlök, dillsås och kokt potatis
Vegetarisk rätt: auberginegratäng med linser och mozzarella

Torsdag

Färsbiffar smaksatta med örter serveras med dijonsenapssås, inlagd gurka och kokt potatis
Vegetarisk rätt: grönsaks och linsbiffar serveras med dijonsenapssås, inlagd gurka och kokt potatis

Fredag

Kalkonfilé serveras med citrusfräst brysselkål, cidersås och kokt potatis
Vegetarisk rätt: grillad spetskål med linsröra serveras med citrusfräst brysselkål, cidersås och kokt potatis
Veckans alternativrätt



Information och kontaktuppgifter

Top