Culinar Kök & Catering


Lunchmeny vecka 8

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekt ägg & rödbetor
Sejfilé serveras med syrlig limesås, varma grönsaker & kokt potatis

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås eller bruna bönor & kokt potatis
Cornflakes panerad h ookiefilé
Serveras med kokt potatis & remouladsås

Onsdag

Biff stroganoff serveras med basmatiris
Ångad pangasius
Serveras med pepparrot,
Skirat smör & kokt potatis

Torsdag

Pannbiff serveras med champinjonsås & potatispuré panerad
Rödspätta serveras med kall örtagårdssås & kokt potatis
Ärtsoppa & pannkaka

Fredag

Marinerad ryggbiff serveras med potatisgratäng & bearnaisesås
Panerad torsk serveras med dillsås & kokt potatis
Fredagsdessert : äppelpaj med marsansås



Information och kontaktuppgifter

Top