Mjölby Stadshotell


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Kycklingwok på kyckling från bosgård serveras med basmatiris samt curryaioli.
Fiskgratäng med tomat, oliver, saffran serveras med kokt potatis.

Tisdag

Raggmunk serveras med stekt rimmat fläsk från blackerts gård samt rårörda lingon.
Rimmad färskostöverbakad sej serveras med grönärtssås, rostad broccoli samt potatis.

Onsdag

Ädelostöverbakad lax serveras med haricots, citron, basilikacremé samt potatis.
Gräddstuvad pytt i panna serveras med kokta ägg, saltgurka samt rödbetor.

Torsdag

Vildsvinswallenbergare serveras med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor samt rårörda lingon.
Stekt strömming med senap o dill serveras med potatispuré, ruccolacremé samt rårörda lingon.

Fredag

Schnitzel på gris från blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis.
Gnocchi med havets läckerheter och grönsaker serveras med saffranscremé.
Veckans vegetariska (från köket)



Information och kontaktuppgifter

Top