Bistro Mejeriet


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Slottsstek, persiljeslungad potatis,
Svartvinbärsgelé & pressgurka.
Panerad torsk, remouladsås,
Mushy peas & kokt potatis.
Pasta, bacon, svamp, vitlök & parmesan.

Tisdag

Wallenbergare, skirat smör, potatismos,
Gröna ärtor & rårörda lingon.
Fisk och skaldjursgratäng,
Potatismos & inlagda grönsaker.
Pasta, kräftstjärtar, dill, citron & riven ost.

Onsdag

Raggmunk, stekt fläsk & lingonsylt.
Bohusgryta, örtaioli, persilja,
Kokt potatis & friterad morot.
Pasta, räkor, chili & vitlök.

Torsdag

Pytt a la bellman, stekt ägg,
Inlagda rödbetor & krispig persilja.
Havets lasagne, örtdressing & friterad grönkål.
Caesarsallad, kyckling, bacon,
Krutonger, parmesan & caesardressing.

Fredag

Honungsgriljerade revbensspjäll,
Sötpotatisstomp, skysås & äppelchips.
Halstrad kungsfisk, stuvad potatis,
Baconkrisp & smörslungade primörer.
Caesarsallad, kyckling, bacon,
Krutonger, parmesan & caesardressing.
Veckans vegetariska



Information och kontaktuppgifter

Top