Bistro Mejeriet


Lunchmeny vecka 4

Måndag

Skomakarlåda, bacon, purjolök,
Rödvinssås & potatismos .
Panerad spätta, dansk remouladsås,
Kokt potatis & gröna ärtor.
Pasta, bacon, vitlök, svamp & riven ost.

Tisdag

Pannbiff med lök, potatismos,
Gräddsås & rårörda lingon.
Fiskgratäng, fänkål, tomat & kokt potatis.
Pasta, tonfisk, grädde, tomat, örter.

Onsdag

Raggmunk, stekt fläsk & lingonsylt.
Bohusgryta, fisk, räkor, kokt potatis & aioli.
Pasta, räkor, chili, örter & riven ost.

Torsdag

Baconlindad kycklingfilé, enbärs
Rödvinssås, krossad potatis & ruccola.
Smörstekt kungsfisk, rödbetor, kapris,
Skirat smör & kokt potatis.
Past, blåmögelost, bacon & kycking.

Fredag

Nattbakad högrev, bearnaisesås,
Rostad potatis & rostad broccoli.
Stek strömming, skirat smör, lingon,
Gröna ärtor & potatis mos.
Pasta,Ost & skinksås .
Veckans vegetariska



Information och kontaktuppgifter

Top