Cioccolata Bistro


Lunchmeny vecka 10

Måndag

Örtstekt kycklingfilé
Serveras med en krämig sås av soltorkade tomater och ugnsrostade rotfrukter.
Ugnsbakad laxfilé
Serveras med dillhollandaise och smörslungadpotatis.

Tisdag

Wallenbergare serveras med skirat smör, ärtor, rårörda lingon samt potatismos.
Ångad torskrygg
Serveras med vitvinssås samt kokt potatis, toppas med handskalade räkor.

Onsdag

Schnitzel serveras med kapris, rödvinsås och bearnaisesås samt örtrostad potatis.
Laxfilé gratinerad i hummersås
Serveras med potatismos, toppas med räkor och picklad lök.

Torsdag

Mustig chiligryta på högrev
Serveras med rostad potatis, toppas med creme fraiche.
Stekt panerad stilla havs kummelfilé
Serveras med skagensås och kokt potatis.

Fredag

Helstekt fläskfilé
Serveras med krämig champinjonsås och friterad potatis.
Cioccolatas fisk och skaldjursgryta
Toppas med aioli. veckans
Vegetariska 119:
Krämig grön ärtsoppa
Toppas med creme fraiche



Information och kontaktuppgifter

Top