Verket


Lunchmeny vecka 5

Måndag

30/1 fisk: dagens fisk, skaldjurssås, vitlöksrostad zucchini, kokt potatis, dill
Kött: kyckling, dragonsås, rostad potatis, bakat äpple, bönor
Veg: råraka, citroncrème, smörbakad blomkål, parmesan, krassepesto, mandel, spenat

Tisdag

31/1 fisk: dagens stekta fisk, remouladsås, gröna ärtor, potatis, citron, dill
Kött: hoisinstekt fläskkarré, chilimajonnäs, koriandergurka, jasminris, sesamfrö
Veg: råraka, citroncrème, smörbakad blomkål, parmesan, krassepesto, mandel, spenat

Onsdag

1/2 fisk: dagens fisk, brynt sojasmör, champinjoner, svartrot, potatis, gräslökscrème, spenat
Kött: italienska köttbullar i tomatsås, örtrisoni, rostade grönsaker, parmesan
Veg: indisk bön & kikärtsgryta, jasminris, myntayoghurt, friterat tortillabröd, koriander

Torsdag

2/2 fisk: dagens fisk, vitvinssås, rostade rotfrukter, picklad fänkål, persiljeolja
Kött: wajes chicken thai, paprika, jasminris, krispsallad, salladslök
Veg: indisk bön & kikärtsgryta, jasminris, myntayoghurt, friterat tortillabröd, koriander

Fredag

3/2 fisk: fiskgryta, tomat, saffran, grädde, morot, fänkål, spetskål, potatis, örtaioli
Kött: chorizo, persiljemajonnäs, potatisstomp med bacon och brynt lök, tomatsallad
Veg: friterad rotsellerischnitzel, rostad potatis, örtaioli, tomatsallad .



Information och kontaktuppgifter

Top