Verket


Lunchmeny vecka 17

Måndag

22/4 fisk: dagens fisk, brynt smör, hackat ägg, äpple, kapris, potatis, dill
Kött: kyckling, rödvinssås, hummus, tabbouleh, rostad fetaost
Veg: raggmunk, brynt lökcrème, stekt svamp, rårörda lingon, frasig svartkål

Tisdag

23/4 fisk: dagens fisk, gräddstuvad spetskål, varmrökt sidfläsk, potatis, spenat
Kött: soja & ingefärsglaserad fläsksida, nudelsallad, chilimajonnäs, böngroddar, koriander, rostad lök
Veg: raggmunk, brynt lökcrème, stekt svamp, rårörda lingon, frasig svartkål

Onsdag

24/4 fisk: dagens fisk, sandefjordsås, potatispuré med varmrökt lax, dill, salladslök, vaxbönor, haricots verts
Kött: lasagne al forno, tomatsallad, basilikacrème, pumpakärnor
Veg: romansallad med ört & parmesandressing, bulgur, tomat, basilika, rödlök, marinerade oliver, mozzarella, krutonger

Torsdag

25/4 fisk: dagens fisk, musselsås, nduja, panko, potatis, spetskål, granny smith
Kött: nattbakad karré, rostad potatis, getostcrème, gremolata, bakad tomat
Veg: romansallad med ört & parmesandressing, bulgur, tomat, basilika, rödlök, marinerade oliver, mozzarella, krutonger

Fredag

26/4 fisk: dagens fisk, tomat & skaldjursbuljong, potatis, kumminbakad morot, dillaioli
Kött: pannbiff, skysås, brynt lök, potatispuré, saltgurka, rårörda lingon, persilja
Veg: risoni, ramslöksgrädde, grön sparris, gruyère, rostad mandel, spenat



Information och kontaktuppgifter

Top