Bra mat


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Grönt svampyakiniku med paprika och sesamfrö serveras med jasminris och japanskkålsallad kött
Helstekt fläskfilé i krämig dijon och dragonsås serveras med ekologiskt ris xtra
Pasta carbonara serveras med äggula, svartpeppar och parmesan

Tisdag

Grönt rotfruktspytt med svartabönor, ägg 63 c och senapscrème kött
Coq au vin med champinjoner, bacon, små lök och potatispuré fisk
Flundra msc i räk och hummersås, dillslungad potatis och gröna ärtor

Onsdag

Grönt palak paneer med halloumi serveras med ekologiskt ris kött
Grekiska färsbiffar med fetaost, klyftpotatis och tzatziki xtra
Korvstroganoff serveras med ekologiskt ris, smetana och saltgurka

Torsdag

Grönt paj med zucchini, tomat och lök serveras med rostade solroskärnor och soltorkadtomatcrème kött
Kycklingklubbfilé serveras med ratatouille, tomatsky och vitlöksrostad potatis

Fredag

Grönt morots och persilja biffar, grönsaksris serveras med ingefära och äpple sallad kött
Souvlaki (fläskkarré), grekisk bondsallad på tomat och gurka, fetaost och lök, serveras med en vitlöksyoghurt fredagsburgare
Smashad burgare med cheddarost, jalapeños, sallad, tomat, dijonnäs,



Information och kontaktuppgifter

Top