Bra mat


Lunchmeny vecka 4

Måndag

Grönt tomat, zucchini och fetaostpaj med soltorkadtomatkräm och spenatsallad kött
Helstekt kalvytterfilé, tryffelpuré, rödvinssås samt friterat kruspersilja

Tisdag

Grönt panerad blomkål, rödbetshummus, ruccolasallad med avokado, solrosfrön och citron kött
Pasta pollognese (kycklingfärs)tomat och basilika serveras med finriven parmesan

Onsdag

Grönt broccolibiff med bulgur, citronsås och picklad lök fisk
Panerad msc sej med dijon och kaprismajonnäs serveras med dillslungad potatis

Torsdag

Grönt vegetarisk lasagne med en mozzarella och tomatsallad kött
Nattbakad karré, potatisgratäng och pepparsås

Fredag

Grönt vegetarisk långkok på aubergin serveras med parmesan smaksatt potatismos kött
Lasagne al forno med en lök och tomatsallad nyhet
Veckans fredagshamburgare 125 kr



Information och kontaktuppgifter

Top