Bra mat


Lunchmeny vecka 39

Måndag

Grönt krämig gnocchipanna med svartkål, rostad mandel och hyvlad parmesan kött
Fläskfilégryta med svamp och dijon, kokt potatis samt grönkålchips xtra
Ost och skinkpaj serveras med sallad på tomat, oliver och ruccola

Tisdag

Grönt manchegogratinerad spetskål med pärlcouscous, tomatragu och crème double kött
Coq au vin (kyckling, sidfläsk, rödvin) med ekologiskt ris och picklad mini lök fisk
Ångad koljafilé serveras med dillslungad potatis, brynt smör och kräftstjärtar

Onsdag

Grönt ”luffsa” öländsk ungs raggmunk serveras med rödlök, syrad grädde och tångkaviar kött
Oxrullader med senap och cornichons serveras med kokt potatis och stuvad savojkål fisk
Torskfärs queneller msc i hummersås serveras med potatismos, gröna ärtor och sotad citron

Torsdag

Grönt friterad brieost serveras med havreris och karamelliserad lök kött
Wallenbergare serveras med potatispuré, skirat smör, rårörda lingon och gröna ärtor pasta
Krämig pasta med svamp, kronärtskocka, ruccola, semitorkade tomater toppas med krispigt bacon

Fredag

Grönt panerad portabello med wasabimajonnäs, ponzucréme, böngroddar och sotad purjolök kött
Bra mats lasagne al forno serveras med tomat och oreganosallad
Fredagsburgare: höstburgare med kantareller, prästost, baconaioli och pommes frites måndag grönt
Penne med svamp, peccorino, grädde, vitlök



Information och kontaktuppgifter

Top