East End


Lunchmeny vecka 30

Måndag

A. wokad kyckling med lök, purjolök och bambuskott(ug) b. shacha ngau
(Wokad nötkött med grönsaker i stark sås)
C. fläsknoisetter med stekt potatis och bearnaisesås
D. smör stekt flundra serveras med kokt potatis och danskremouladsås
E. friterad kyckling med sötsursås

Tisdag

A. wokad kyckling med grönsaker i sötsursås
B. thai hot pot (wokad nötkött med grönsaker i stark thai krydda)
C. raggmunk med stekt fläsk och lingon
D. smör stekt koljafilé serveras med kokt potatis och räkmajonnäs
E. friterad fläsk med sötsursås

Onsdag

A. wokad kycklingfilé med grönsaker i sojasås
B. hot curry biff (wokad nötkött med grönsaker i stark currysås)
C. pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
D. smör stekt torskfilé med remouladsås
E. friterad kyckling med sötsursås

Torsdag

A. thai hot chicken(ug)
(Wokad kycklingfilé med grönsaker i stark thai krydda)
B. wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
C. fläskfilémedaljong serveras med stekt potatis och bearnaisesås
D. panerad spätta serveras med kokt potatis och remouladsås
E. friterad räkor med sötsursås

Fredag

A. wokad kyckling med grönsaker i stark currysås
B. wokad nötkött med grönsaker i terayaki sås
C. schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaisesås
D. smör stekt laxfilé serveras med kokt potatis och hollandaisesås
E. friterad kyckling med sötsursås
Vegetariskt: stekta äggnudlar med grönsaker & cashewnötter



Information och kontaktuppgifter

Top