East End


Lunchmeny vecka 40

Måndag

A. wokad kycklingfilé med purjolök, bambuskott och champinjoner
B. hot chili biff (wokad nötkött med grönsaker i stark chilisås)
C. fläsknoisetter med stekt potatis och bearnaisesås
D. smör stekt kolja med räkmajonnäs
E. friterad kycklingfilé

Tisdag

A. shachar gai (wokad kyckling med grönsaker i bbq sås)
B. wokad nötkött med grönsaker i stark thai krydda
C. raggmunk med stekt fläsk
D. fisk and chips med remouladsås
E . friterad fläskfilé

Onsdag

A. singapore hot curry chicken (wokad kyckling med grönsaker i stark kokos currysås)
B. wokad nötkött med grönsaker i sötsursås
C. baconlindad köttfärslimpa serveras med potatismos och löksky
D.Smörstekt torskfilé med räkmajonnäs
E. friterad kycklingfilé

Torsdag

A. wokad kyckling med blandade grönsaker
B. tiam lat ngau
(Wokad nötkött med blandade grönsaker i söt stark sås)
C. kålpudding serveras med kokt potatis, gräddsås och lingon
D. panerad spätta med remouladsås
E. friterad fläsk

Fredag

A. hot curry chicken (wokad kyckling med grönsaker i currysås) b. wokat nötkött med lök, purjolök och bambuskott
C. biffstekt med lök baconfrös och potatismos
D. smörstekt laxfilé med hollandaisesås
E. friterad fläsk
Vegetariskt: stekta äggnudlar med grönsaker
Lunch 105: inkl läsk
Take



Information och kontaktuppgifter

Top