East End


Lunchmeny vecka 20

Måndag

A.wokad kyckling med grönsaker i currysås b. wokad nötkött med bambuskott
C. fläsknoisette serveras med stekt potatis och bearnaisesås
D. panerad spätta serveras med kokt potatis och skagenröra
E. friterad kycklingfilé

Tisdag

A. wokad kyckling med grönsaker i sojasås
B. thai hot pot(ug)
(Wokad nötkött med grönsaker i stark thai krydda)
C. raggmunk med stekt fläsk och lingon
D. panerad spätta serveras med kokt potatis och remouladsås
E. friterad fläsk med sötsursås

Onsdag

A.wokad kyckling med lök, purjolök och bambuskott(ug)
B. shacha ngau
(Wokad nötkött med grönsaker i stark sås)
C. grönsaksfylld köttfärslimpa serveras med potatismos, gräddsås och lingon
D. smör stekt torskfilé med dillmajonnäs
E. friterad fläsk

Torsdag

A. wokad kyckling med grönsaker i sötsursås
B. wokad nötkött med grönsaker i thai krydda
C. bacon ostfylld helstekt fläskytterfilé serveras med råstekt potatis och pepparsås
D. smör stekt kolja serveras med kokt potatis och remouladesås
E. friterad räkor med sötsursås

Fredag

A.hot soja chicken
(Wokad kyckling med grönsaker i stark sojasås)
B. wokad nötkött med lök, purjolök och bambuskott
C. entrecote med stekt potatis och bearnaisesås
D. smör stekt lax serveras med kokt potátis och hollandaisesås
E. friterad fläsk
Vegetariskt: stekta äggnudlar med grönsaker och



Information och kontaktuppgifter

Top