East End


Lunchmeny vecka 9

Måndag

A. wokad kycklingfilé med grönsaker i stark currysås
B. wokad nötkött med bambuskott & champinjoner
C. fläskkarré med stekt potatis, gräddsås och äpplemos
D. panerad spätta med remouladsås och kokt potatis
E. friterad kyckling med sötsursås

Tisdag

A. shachar gai (wokad kyckling med grönsaker i mild bbq sås)
B. wokad nötkött med grönsaker i stark stark thai krydda
C. raggmunk med stekt fläsk
D smörstekt torskfilé med skagenröra och kokt potatis
E. friterad fläskfilé

Onsdag

A. thai hot chicken
(Wokad kyckling med grönsaker i stark thai krydda )
B. wokad nötkött med grönsaker i sojasås
C. fläsknoisetter med stekt potatis och bearnaisesås
D. smörstekt laxfilé med hollandaisesås och kokt potatis
E. friterad kycklingfilé

Torsdag

A. wokad kyckling med blandade grönsaker och cashewnötter
B. tiam lat ngau
(Wokad nötkött med blandade grönsaker i söt stark sås)
C. pytt i panna serveras med stekta ägg och rödbetor
D. panerad spätta med räkmajonnäs och kokt potatis
E. friterad fläsk

Fredag

A. hot chilli chicken (wokad kyckling med grönsaker i stark chillisås)
B. wokat nötkött med lök, purjolök och bambuskott
C. wallenbergare med potatismos & brunsås
D. fish & chips med remouladsås
E. friterad fläsk
Vegetariskt: stekta risnudlar med grönsaker och cashewnötter
Lunch 115:



Information och kontaktuppgifter

Top