Spishällen


Lunchmeny vecka 13

Måndag

Dragonbiff med hasselbackspotatis, brynt lök och pepparsky
Kokt laxfile med äppelhollandaise, palsternackschips och mos

Tisdag

Nystekt raggmunk med stekt fläsk och lingon (finns löksås och potatis)
Panerad spätta med skagengröra rostad lök och dillkokt potatis
Waggeryds isterband med sillstuvad potatis

Onsdag

Osso buco på svensk karre, tomat, selleri och kalvfond, serveras med fetaostcreme och potatispure
Fish and chips på dagens fångst, stekt citron och remouladsås

Torsdag

Högrevshamburgare med bröd, cheddar och bacon, klyft potatis och tillbehör
Strömming a la mannerström, med anjovis och gräslök, potatismos och skirat smör

Fredag

: fläskytterfile oscar med bea, sparris och räkor, ugnsbakad potatis med grönkål
Havets wallenbergare med hummer och kokossås, citronbakade morötter
Veckans alt:
Schnitzel med bearnaise och brynt potatis



Information och kontaktuppgifter

Top