Green Hotel


Lunchmeny vecka 40

Måndag

Gravad lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron
Lammrygg med bestemorsås och friterad häradsbygdspotatis
Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med hjortronmylta

Tisdag

Liten råraka med löjrom, syrad grädde och citron
Svensk biffrad med grönpepparsås, rödbetor, chevré crème och friterad häradsbygdspotatis
Mangosorbet med bärsås

Onsdag

Krämig fänkålssoppa med handskalade räkor
Rosastekt ankbröst med apelsinsky och rostad häradsbygdspotatis
Mörk chokladkaka med lättvispad vaniljgrädde och bärsås

Torsdag

Gravad lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron
Lammrygg med bestemorsås och friterad häradsbygdspotatis hallonparfait

Fredag

Morot och rotsellerisoppa med handskalade räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås och dillkokt färskpotatis
Chokladkaka med lättvispad vaniljgrädde o bärsås lördag
Gravad lax



Information och kontaktuppgifter

Top