Putte Kock Catering


Lunchmeny vecka 21

Måndag

Limerimmad fiskfilé panerad med örtmjöl,
Serveras med skarpsås ————————————
Långbakad italiensk ytterfilé m rostad potatis och örtsås

Tisdag

Panerad fiskfilé med kaviarstuvad salladslök serveras med potatis ————————————
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Panerad fiskfilé med kall limecreme och kokt potatis —————————————–
Puttes pannbiff med gräddsås, stekt lök, lingon och potatismos

Torsdag

Panerad kapkummelfilé med dillmajonnäs och kokt potatis. —
Örtmarinerad kycklingfilé med grönsakspotatis och sause verte.

Fredag

Panerad citron och rosmarinmarinerad fiskfilé med tzatziki, och kokt potatis —
Helgrillad ryggbiff med vitlökssmör, provencale sky och stekt potatis lördag



Information och kontaktuppgifter

Top