Putte Kock Catering


Lunchmeny vecka 17

Måndag

Dagens fångst serveras med gröna ärter, mignoncreme och kokt potatis —
Panerad fläsknoisette med gräddsås, lingon och stekt potatis

Tisdag

Dagens fångst med picklade rotfrukter och vårlöksås ———
Stekt fläsk med puttes raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Dagens fångst med hummer o purjocreme ackompanjerad av kokt potatis ———
Pannbiff m stekt lök, potatismos, gräddsås och rårörda lingon

Torsdag

Dagens fångst m skarpsås och kokt potatis ———
Ädelgratinerad kyckling m cambozolasås och stekt potatis

Fredag

Dagens fångst med romsås, citron samt kokt potatis ———
Långbakad ryggbiff med bearnaisesås, rödvinsås stekt potatis samt vitlöksvända harricots vertes nyheter



Information och kontaktuppgifter

Top