Brasserie Oskar Erikson


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Fläskfilegryta med chorizo ,lök,paprika serverat med potatis pure.
Sejrygg med mornaysås spenat & kokt potatis

Tisdag

Rostbiff med eb klassisk potatissallad rostad lök och syltlök.
Torskrygg med äggsås kokt potatis & persilja.

Onsdag

Panko pannerad kyckling fylld med ost skinka ,potatis & citrus kräm.
Havets wallenbergare med hummersås spenat & gröna ärtor.

Torsdag

Fläskkottlettrad med dragnosås rostad potatis och grönt .
Rimmad torskrygg med potatis stuvad kål syrad silverlök & dill.

Fredag

Kalvfärsbiffar med cognac sås röbeta potatis pure smaksatt med västerbottenost.
´Räkfyllda flundra rullader med potatis pure vitvins sås & broccoli .
Veckans vegetariska:



Information och kontaktuppgifter

Top