Nya Vislanda Wärdshus AB


Lunchmeny vecka 22

Måndag

1. färskostfylld fläskytterfilé med pepparsås och kokt potatis.
2. fiskfilé i ugn med krämig tomatsås och potatis.

Tisdag

1. husets raggmunkar med stekt rimmat fläsk och lingonsylt.
2. kycklingfilé med kokosmjölk, bambuskott, serverat med ris.

Onsdag

1. krispig kycklingschnitzel med örtsås och ugnstekt potatis.
2. pasta carbonara.

Torsdag

1. husets pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor.
2. mustig nötgryta av högrev med lök och champinjoner med ris eller kokt potatis.

Fredag

1. fläskschnitzel med bearnaisesås och klyftpotatis.
2. husets räksmörgåstårta.
Dessert: vitchokladmousse med bär.
Är du allergisk? fråga gärna personalen!
Äta här: 109:



Information och kontaktuppgifter

Top