Nya Vislanda Wärdshus AB


Lunchmeny vecka 5

Måndag

1. stekt marinerad fläskkarréskiva med champinjonsås och ugnstekt potatis.
2. krämig pasta med räkor toppad med riven parmesanost.

Tisdag

1. raggmunkar med stekt rimmat fläsk och lingonsylt.
2. kycklinggryta med massamancurry, kokosmjölk serverat med ris.

Onsdag

1. vildsvinsbiffar med kantarellsås och rostad rotfrukt.
2. gratinerad laxfilé i krämig citron & dillsås och kokt potatis.

Torsdag

1. husets wienerschnitzel (kalv) med smashad potatis, ärtor och bearnaisesås.
2. ärtsoppa med fläsk och hemlagade pannkakor, sylt & grädde.

Fredag

1. helstekt fläskfilé med kantarellsås och kokt potatis.
2. friterad kycklingfilé, vegetariskvårrullar med sötsursås och ris.
Dessert: hemgjorda kladdkaka med lättvispad grädde.
Äta här:



Information och kontaktuppgifter

Top