Chapter’s


Lunchmeny vecka 16

Måndag

15/4 baconlindad kalvfärslimpa med örtgräddsås pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis
Coq au vin med kycklinglårfilé med skysås, sidfläsk, purjolök och potatispuré
Vegetarisk ricotta fylld tortellini med ädelostsås vitlöksfrästa champinjoner och parmesan

Tisdag

16/4 vitlöksbakad flläskfilé med konjaksås, honungglaserade morötter och örtrostad kulpotatis
Laxwallenbergare med brynt citron smör, julienne grönsaker och potatispuré
Vegetarisk svamprisotto med smörstekt sparris, rostade valnötter och parmesan

Onsdag

17/4 kycklingschnitzel med rödvinssås, dragonkräm, gröna ärtor och råstekt potatis
Smörstekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Vegetarisk nasi goreng, stekt ris med curry, grönsaker, stekt ägg och chiliaioli

Torsdag

18/4 skomakarlåda, ryggbiff med rödvinssky, bacon, purjolök och potatispuré
Pankopanerad flundra med danskremouladsås, gurk & rädissallad och kokt potatis
Vegetariska vårrullar med sesamwokade grönsaker, sriracha aioli och basmatiris

Fredag

19/4 grillad entrecôte med pepparsky, bearnaise, tomat & löksallad och pommesfrites
Mandelbakad laxfilé med sandefjordsås smörstekt sparris och duchessepotatis
Vegetariska enchiladas med guacamole, tomatsalsa och rostad majs
Veckans sallader
Caesarsallad, kycklingfilé med bacon, brödkrutonger, parmesan



Information och kontaktuppgifter

Top