Redimat


Lunchmeny vecka 16

Måndag

15/4 lågtempad ryggbiff med purjolökspotatis, rödvinssås och champinjoner
Friterad spättafilé öresund med sparris, räkor och bearnaise

Tisdag

16/4 ångad fisk med aioli, sticklök, gratäng och rostade grönsaker
Grillad kotlettrad, tryffelbearnaise, rostad potatis och haricots med vitlök

Onsdag

17/4 helstekt fläskfilé med champinjon, varmrökt sidfläsk, persiljepotatis
Ångad torskrygg, hummersås, potatis och rostade grönsaker

Torsdag

18/4 nattbakad karré med gratäng, brysselkål, rödkål och whiskeysås
Örtbakad sejfilé med tomat, rödlök och champagnesås

Fredag

19/4 fläsknoisette oscár med sparris, räkor, bearnaise och rostad potatis
Ångad kolja med krämig räk och dillsås, potatis, citron och morot
Veckans rätter



Information och kontaktuppgifter

Top