Restaurang Köksverket & Catering AB


Lunchmeny vecka 16

Måndag

15 april hemlagad pannbiff med kantarellsås och rostad potatis
Ugnsbakad torskrygg med vitvinssmörsås och kokt potatis
Pasta med scampi, räkor och blåmusslor serveras med skaldjursgrädde och tomat
Sallad med lufttorkad skinka, mozzarella med chili ,mangosalsa aioli och grillat bröd

Tisdag

16 april hemlagad raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
Stekt fläak med löksås och kokt potatis
Ugnsbakad kyckling med rödvinssås, bacon och syltlök serveras med rostad potatis
Sallad med lufttorkad skinka, mozzarella med chili ,mangosalsa aioli och grillat bröd

Onsdag

17 april ugnsbakad laxfilé med ramslökshollandaise och kokt potatis
Hemlagade oxjärpar i gräddsås, potatismos, inlagd gurka
Sallad med lufttorkad skinka, mozzarella med chili ,mangosalsa aioli och grillat bröd

Torsdag

18 april renskav med rökt sidfläsk, potatismos med västerbottensost
Köttfärslimpa med pepparsås, gräddkokt spetskål och rostad potatis
Ärtsoppa och plättar
Sallad med lufttorkad skinka, mozzarella med chili ,mangosalsa aioli och grillat bröd

Fredag

19 april helstekt sotad fläskfilé med madeirasås, bea och potatisgratäng
Ugnsbakad regnbågsfilé med balsamicosky, haricots verts och potatispuré
Sallad med lufttorkad skinka, mozzarella med chili ,mangosalsa aioli och grillat bröd
Biff rydberg med senapsgrädde och rå äggula 145.
( inte matlåda )



Information och kontaktuppgifter

Top