CariAnna Restaurang & Catering AB


Lunchmeny vecka 4

Måndag

Smörstekt torskrygg med tomatrisotto.
Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor.
Lasagne på köttfärs.
Veg: färsbiffar med havregräddsås och rostad potatis.

Tisdag

Pasta med heta räkor och kräftstjärtar.
Högrevsgryta med syrad grädde och paprika. serveras med ris/potatis.
Veg: sötpotatis med chili, spenat och fetaost. serveras med halloumi&blomkålsbiff.

Onsdag

Pankopanerad rödspätta med remouladsås och potatis.
Ört och ostfylld kycklingfilé med paprikasås och ris.
Vegetarisk boeuf bourguignon, serveras med potatismos.

Torsdag

Honungs och timjansstekt fläskytterfilé med pepparsås och purjolökspotatis.
Stekt strömming med potatismos och skirat smör.
Vegetarisk pasta bolognese.

Fredag

Ugnsbakad regnbåge med purjolök, kapris och dill. serveras med krossad potatis.
Wallenbergare med gräddsås, potatismos, gröna ärter och lingonsylt.
Veg: grönkålspaj med fetaoströra.



Information och kontaktuppgifter

Top