CariAnna Restaurang & Catering AB


Lunchmeny vecka 3

Måndag

17/1 pyttipanna med stekt ägg.
Lax och spenat lasagne.
(V) smashad mozzarella & gratinerad brysselkål/blomkål med veg köttbullar.

Tisdag

18/1 ört marinerad kalkonbröst med varm örtagårds sås.
Strömming med potatismos.
(V) fetaostfylld sötpotatis.

Onsdag

19/1 kotlettschnitzel m ansjovis, citron och kapris.
Grönsaksfylld fiskklämma med hummersås och ris.
(V) blomkål/broccoli/haloumi –biffar med rostade rotfrukter.

Torsdag

20/1 fisk och skaldjurs cannelloni i vitvinsås.
Italiensk högrevs gryta med potatismos.
(V) svamp lasagne.

Fredag

21/1 torskrygg med tuffa smaker och skirat smör.
Hjortfärsbiffar i gräddig svampsås med klyftpotatis och pressgurka.
(V) vegamama färsbiffar med svampsås klyftpotatis och pressgurka.



Information och kontaktuppgifter

Top