Vildgåsen


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Pepparbakad fisk, serveras med vitvinssås
Ost & skinkfylld schnitzel, serveras med gröna ärter samt örtcreme
Vegetariska spenatpinnar, serveras med örtcreme

Tisdag

Polentapanerad fisk, serveras med tusen öars sås
Stekt choritzo, serveras med varm potatissallad samt chilimajonnäs
Ugnsbakad rotselleri, serveras med chilimajonnäs

Onsdag

Fisk & skaldjurspasta med smak av citron & parmesan
Kycklingfärsbiffar med timjan & vitlök, serveras med soltorkad tomatsås
Vegfärsbiffar med palsternacka & purjolök, serveras med kall sås

Torsdag

Fiskgratäng med kokos & rostad sötpotatis
Lövbiffsgryta med champinjoner & persilja
Oumphsauté med soyabönor & rostad sötpotatis
Ärtsoppa samt pannkaka med sylt & grädde

Fredag

Havets wallenbergare, serveras med haricot verts samt brynt smör
Helstekt kotlettrad, serveras med gorgonzolasås samt gelé
Ugnsbakad zucchini & aubergine, serveras med hummus
Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar



Information och kontaktuppgifter

Top