Restaurang Parabolen AB


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Persiljejärpar(nöt) med potatismos, gräddsås och svartvinbärsgelé
Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Paprikastekta fläsknoisetter med vitlöksfräst zuccini och salviasky
Pankopanerad kycklingschnitzel med råstekt potatis och skysås
Laxkuber med strimlade rotgrönsaker och skaldjursås
Veg: grönsakspytt med strimlat ägg och rödbetor elever :
Nötfärsbiffar med kryddmos
Kockens val ​

Tisdag

​ raggmunkar med stekt rimmat fläsk & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Wallenbergare med potatispuré, gräddsås och gröna ärtor samt lingonsylt
Kycklingbröst med krämig svampsås och persiljepotatis
Stekt fisk med remouladsås och citron
Veg: grönsakspasta i krämig tomatsås och riven mozzarella elever :
Kycklinggryta med ris
Kockens val ​

Onsdag

​ nattstekt högrevshjärta med lök, paprika och rödvinsås
​Italiensk bratwurst med bönsalsa och rosmarinpotatis
​Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och lingon
​Krämig pasta med rökt kalkon och broccoli
​Ångad torskfilé med pepparot och purjolöksås, kokt potatis
​Veg: champinjon och sparris omelett med ajvaryoghurt ​ elever :
​ spaghetti bolognese
​Kockens val​ ​

Torsdag

​ ​ärtsoppa med fläsk eller krämig tomatsoppa. serveras med pannkakor, sylt och vispad grädde
Vitlök och örtmarinerat kycklingbröst med krydd bulgur och skysås
Indisk fläskkarré med het currysås, broccoli och basmatiris
Panerad kummel med morotstzatziki och citron
Nötfärsbiffar med grönpepparsås och pommes carré
Veg: grekisk grönsaksgratäng med oliver och fetaost elever :
Kycklingbröst med krämig sås
Kockens val ​

Fredag

​ pljeskavica med ajvar, bearnaisesås, rödlök, gräddfil och röstipotatis
Fläskschnitzel med rödvinssky och stekt kulpotatis
Fajitasmarinerad kyckling med het salsa och kryddris
Köttbullar med stuvade makaroner
Ost och paprika stekt fisk med tomatsås och smörslungade grönsaker
Veg: falafel med vitlöksdip och frästa grönsaker elever :
Köttbullar med stuvade makaroner
Kockens val ​
Med reservation för ändring av menyn ​ ​
Varmt



Information och kontaktuppgifter

Top