Landet


Lunchmeny vecka 22

Måndag

Hjortfärsbiffar med rosmarinsås, stekt zucchini och kokt potatis.
Ugnsbakad flundra med räksås, stekt broccoli och kokt potatis.

Tisdag

Nattbakad fransyska med timjansås och rostad potatis.
Stekt see bass med kinakål, kaprismajonnäs och kokt potatis.

Onsdag

Wallenbergare med gröna ärtor, rårörda lingon, brynt smör och potatispuré.
Sprödbakad torsk med remouladsås och stekt potatis.

Torsdag

Stekt kycklingklubfilé med soltorkade tomater, löksky och rostad potatis.
Ugnsbakad kolja med kokt potatis, rotfrukter och safranssås.

Fredag

Ugnsrostat bogblad med haricots vert, rödvinssås och klyftpotatis.
Sesambakad lax med chilimajonnäs, ruccola och stekt potatis.
Mån ons: chevresallad med betor,



Information och kontaktuppgifter

Top