Verkets Matsal


Lunchmeny vecka 43

Måndag

Korv stroganoff med ris
Kycklingklubba med gräddsås och gelé
Panerad pangasius med remouladsås
Zucchinigratäng med tomat, mozzarella och basilika
Pasta med rostbiff, grönpeppar, grädde och örter

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk/ stekt fläsk och löksås
Oxjärpar med gräddsås, potatismos, pressgurka och lingon
Fiskgratäng med paprika, lök, tomat och grädde
Auberginegryta med tomat, fetaost, vitlök och örter
Pasta med kyckling i pestosås

Onsdag

Schnitzel med ärtor och ciron
Kycklinggryta med röd curry, kokosmjölk och ris
Stekt strömmingsflundra med potatismos och skirat smör
Pad thai med tofu
Pasta med gorgonzola, skinka och walnötter

Torsdag

Ärtsoppa samt pannkakor med bär, sylt och vispgrädde
Bbq glaserad revben med cole slaw och klyftpotatis
Fisk och skaldjursgryta med aioli
Pasta med svamp och spenatsås
Pasta carbonara

Fredag

Fläsknoisette med dijonbearnaise
Jambalaya med kyckling, chorizo och grönsaker
Teriyakifisk med wokade grönsaker, wasabi och ris
Vegetarisk paj
Pasta med fläskfilé, lök, svamp
Äpppelkaka med vaniljsås catering
Se vår catering



Information och kontaktuppgifter

Top