GRÄNDEN - lunch | dinner | lounge

Lunchmeny Vecka 50

Måndag

8 december gruvpigans ugnsbakad kycklingfilé med krämig bacon och svartpepparssås serveras med örtdoftande ris 129 kr

Tisdag

9 december köksmästarens högrevbiff serveras med örtslungad potatis och fempepparsås 129 kr

Onsdag

10 december sprödbakad torskfilé med potatis, ugnsrostade morötter & dillmajonäs, toppad med färsk dill & citronklyfta 129 kr

Torsdag

11 december "peppa al dente" grillad tunnskivad fläskfilé på en bädd av örtslungad rigatoni och krämig reggianosås 129 kr

Fredag

12 december grändens kycklingschnitzel med ugnsrostad potatis, toppad med färsk persilja & chillibearnaise 129 kr

Hela veckan

Information och kontaktuppgifter

Var ligger GRÄNDEN - lunch | dinner | lounge?

Sturegatan 13

Telefonnummer

021-18 98 27