GRÄNDEN - lunch | dinner | lounge

Lunchmeny Vecka 51

Måndag

15 december ugnsgratinerad kycklingbröstfile med burrataost, coctailtomater & färskbasilika serveras med potatis ala chef 129 kr

Tisdag

16 december grändens oxjärpar med ugnsrostad gotländskpotatis, gräddsås, svartvinbärs gelé och inlagd gurka toppad med färsk persilja 129 kr

Onsdag

17 december smörstekt panerad rödspätta med dillkokt potatis, rostade morötter & remouladsås toppad med färsk dill 129 kr

Torsdag

18 december "penne alla vodka" med fläskfilé , grillad paprika i krämig marinarasås (tomatsås) 129 kr

Fredag

19 december grändens schnitzel med rostad potatis och bearnaisesås, toppad med färsk persilja 129 kr

Hela veckan

Information och kontaktuppgifter

Var ligger GRÄNDEN - lunch | dinner | lounge?

Sturegatan 13

Telefonnummer

021-18 98 27