Örebro Ölhall


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Fläskfilépasta med ruccola och riven parmesan
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon, persilja
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung

Onsdag

Pankopanerad kycklingfilé serveras med varm bulgursallad och fetaostkräm
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung

Torsdag

Klassisk wallenbergare på kalvfärs, serveras med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon, skirat smör
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung

Fredag

Helstekt entrecôte med potatisgratäng serveras med bearnaisesås och grönt
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung
Kaffe, kaka, sallad, bröd, bordsvatten ingår



Information och kontaktuppgifter

Top