Örebro Ölhall
Lunchmeny vecka 5
Måndag
Fläskfilépasta med ruccola och riven parmesan
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon, persilja
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung
Onsdag
Pankopanerad kycklingfilé serveras med varm bulgursallad och fetaostkräm
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung
Torsdag
Klassisk wallenbergare på kalvfärs, serveras med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon, skirat smör
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung
Fredag
Helstekt entrecôte med potatisgratäng serveras med bearnaisesås och grönt
Ugnsbakad torsk serveras med sandefjordsås, kokt potatis och inlagda morötter
Stekt chèvre med kokt quinoa och sauterade betor serveras med rostade solrosfrön och honung
Kaffe, kaka, sallad, bröd, bordsvatten ingår
Information och kontaktuppgifter
-
Var ligger Örebro Ölhall?
Klostergatan 11, 703 61 Örebro
-
Telefonnummer
019-12 23 88
Vi har lunchmenyerna i ditt område.
För att se resterande luncher runt Örebro och Nikolai tryck här