Restaurang Tybble / kvarterskrog


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Korv stroganoff med gröna ärtor och buljongkokt ris samt en klick örtyoghurt
Panerad flundrafilé med tartarsås och picklad lök samt grönkål och kokt potatis

Tisdag

Raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Ångad hokifilé med brynt svamp och vitvinssås samt kokt potatis och ärtskott

Onsdag

Schnitzel med rödvinssky och stekt potatis samt en crudité på fänkål, rädisa och purjo
Fettuccine med tryffelsås, kantareller och babyspenat samt riven parmesan

Torsdag

Tybbles nötfärsbiff med skogssvampsås och gelé samt morot, blomkål och rostad klyftpotatis
Havets wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon och gröna ärtor samt potatispuré

Fredag

Helstekt fläskfilé med chilibearnaisé och kalvsky samt råstekt potatis och frästa grönsaker
Fiskgratäng med räkor, vitt vin och grädde samt fänkål, dill och pomme duchesse
Veckans vegetariska
Zucchini och



Information och kontaktuppgifter

Top