Restaurang Tybble / kvarterskrog


Lunchmeny vecka 48

Måndag

Pytt i panna, gräddstuvad med inlagda rödbetor, stekt ägg och saltgurka
Panerad spättafilé med vitvin och basilikasås samt juliennekrisp, dillsvängd potatis och citron

Tisdag

Raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Ångad hokifilé med räkor, brynt smör och riven pepparrot samt kokt potatis, dill och rädisor

Onsdag

Tybbles köttgryta med chili, paprika och aubergine samt smetana, salladslök och ris
Tortiglioni ”pomodoro” med buffelmozarella och basilika samt nyriven parmesan

Torsdag

Oxjärpar med gräddsås och pressgurka samt rårörda lingon och potatispuré
Ugnsbakad laxfilé med rosmarin och apelsin, serveras med en citrus och vitvinsås, kokt potatis och grönkål

Fredag

Glödgrillad fläskkarré med choronsås och rödvinssky samt ugnsbakad potatis, rostad lök och majs
Tybbles fiskgratäng med räkor, vitt vin, grädde, dill och fänkål samt pomme duchesse
Veckans vegetariska
Sotad spetskål



Information och kontaktuppgifter

Top