Restaurang Tybble / kvarterskrog


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Pytt bellman med stekt ägg och inlagda rödbetor samt saltgurka
Smörstekt spättafilé med salsa verde och rostade grönsaker samt dillkokt potatis och citron

Tisdag

Raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Ugnsbakad kolja med pepparrotssås och räkor samt kokt potatis och rädisor

Onsdag

Halstrat kycklingbröst med kantarellsås och rostad potatis samt brynt grön och savojkål
Spaghetti á la bolognese med nyriven grana padano

Torsdag

Tybbles biff lindström med vitlökssmör och madeirasky samt blomkål/broccoli och potatispuré
Panerad flundrafilé med purjolöksslungad potatis och vitvinssås samt morot

Fredag

Helstekt fläskytterfilé med råstekt potatis och rödvinssås samt chilibearnaisé och säsongens gröna
Tybbles bouillabaisse med aioli, blåmusslor och fänkål
Veckans vegetariska
Sotad spetskål med rostade pinjenötter, parmesan



Information och kontaktuppgifter

Top