Al Capriccio


Lunchmeny vecka 41

Måndag

Grillad ryggbiff med friterad klyftpotatis, capresesallad, chiliaioli och rödvinssås.
Baconlindad kyckling med stekt potatis, coleslaw och touch av rödvinssås.
Grillad lax med räkrisotto, gremolata och ruccolakräm.
Pasta med chorizo, grönsaker och krämig tomatsås.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitanamixsallad och vinägrett.

Tisdag

Grekisk pannbiff med rostad potatis, tzatziki och rosmarinsky.
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.
Scampispett med couscous, ratatouille, myntayoghurt och citron.
Pasta med kyckling, färsk paprika, krämig tomatsås och grädde.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Al capriccios hemlagade kalvköttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.
Grillad fläskfilé med rostad potatis, haricots verts, bearnaisesås och rödvinssås.
Saffrandoftande fisk och skaldjursgryta med kokt potatis, krutonger och limeaioli
Hemgjorda ravioli fyllda med buelricotta, vitlök, chili, tomatsås och färsk basilika.
Chévresallad med chévre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Biff rydberg gjord på biff med tärnad potatis, stekt lök, dijonsenapskräm, ägg och färskriven pepparrot.
Fårostfylld köttfärslimpa med rostad potatis, gräddsås och lingonsylt.
Panerad kapkummelfile med potatispuré, färska räkor, sparris och hummersås.
Spaghetti alla carbonara med bacon, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Grillad flankstek med stekt potatis, sparris och tomatsallad, tryffelbearnaise och rödvinssås.
Kalvlever med potatismos, bacon, kapris, persilja och rödvinssås.
Panerad röding med saffransrisotto, limeaioli, gremolata och citron.
Pasta med kalv, grönsaker, tryffel och champinjonsås.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.
Plankor serveras måndag –



Information och kontaktuppgifter

Top