Al Capriccio


Lunchmeny vecka 42

Måndag

Grillad ryggbiff med karl johansvampsrisotto, tryelkräm och rödvinsås.
Grillad lax med kokt färskpotatis, dillmajonäs, färsk sparris och citron.
Spaghetti alla salsiccia med chili, vitlök, färsk basilika, piccadillytomat och tomatsås.
Parma och mozzarellasallad med buelmozzarella, parmaskinka, napolitana mix sallad och vinegrätt.

Tisdag

Schnitzel fylld med ost och skinka, stekt potatis, haricots verts, rödvinsås och citron.
Smörstekt havsabborre med potatispuré, fänkål l’arago, saranshollandais och citron.
Pasta penne med biff, färsk paprika, vitlök, grädde och färskriven parmesan.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinegrätt.

Onsdag

Oxfilémedaljonger med pommes frites, tomat och ruccolasallad, bearnaise och rödvinsås.
Pankopanerad tilapiafile med västerbottenskagenröra, kokt färskpotatis och citron.
Hemgjorda ravioli fyllda med buelricotta, vitlök, chili, tomatsås och färsk basilika.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Ossobuco gjord på kalvlägg med rotfrukter, tomatsås, risotto milanese och gremolata.
Smörstekt röding med kokt färskpotatis, brynt smör, hasselnötter och citron.
Spaghetti alla vongole med vongolemusslor, chili, vitlök, finhackad persilja, färsk tomat och vitt vin.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Örtmarinerad flankstek med hasselbackspotatis, baconlindad sparris, västerbottenkräm och rödvinsås.
Fisk och skaldjursgryta med fänkål, rotfrukter och tomatsås. serveras med vitlöksbröd och saransaioli.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.
Vi serverar dessutom canneloni, delizie,



Information och kontaktuppgifter

Top