Al Capriccio


Lunchmeny vecka 30

Måndag

Grillad ryggbiff med karl johansvamprisotto, tryffelkräm och rödvinsås.
Grillad lax med kokt färskpotatis, dillmajonnäs, stekta grönsaker och citron.
Spaghetti alla carbonara med pancetta, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitanamixsallad och vinegrätt.

Tisdag

Wienerschnitzel med stekt potatis, kapriskräm, haricots verts och rödvinsås.
Gratinerad torskfile med champinjoner, färska räkor, kokt färskpotatis, varma rödbetor och citron.
Penne alla vodka med lax, vitlök, krämig tomatsås och grädde.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinegrätt.

Onsdag

Klassisk wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.
Smörstekt havsabborre med potatispuré, fänkol l’arago, saranshollandais och citron.
Penne med kyckling, pancetta, färsk zucchini, vitlök och grädde.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Oxfilémedaljonger med pommes frites, tomatsallad, bearnaisesås och rödvinssås.
Smörstekt gösfilé med gräddkokta kantareller, dillslungad potatis och citron.
Frutti di mare med scampi, blåmusslor, chili, vitlök och tomatsås. tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Grillad entrecôte med potatisgratäng, vitlökssmör och rödvinssås.
Scampispett med saffransrisotto, gremolata och citron.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.
Vi serverar dessutom canneloni, delizie, tortellini, lasagne, ceasarsallad samt pizza nr 1 3



Information och kontaktuppgifter

Top