Al Capriccio


Lunchmeny vecka 30

Måndag

Grillad ryggbiff med pommes frites, tomat och ruccolasallad, bearnaise och rödvinssås.
Grillad lax med sparrisrisotto, citronkräm, gremolata och citron.
Pasta siciliana med scampi, picadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Helstekt högrev med klyftpotatis, honungsglaserade rotfrukter, västerbottenkräm och rödvinssås.
Räkor och spenatfyllda flundrafilé med kokt potatis, hummersås och citron.
Spaghetti bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Ost och skinkfylld schweizerschnitzel med stekt potatis, haricots verts, bearnaise och rödvinssås.
Wokad scampi med grönsaksmix sweetchilisås och ris.
Pasta med kyckling, färsk paprika, krämig tomatsås och grädde.
Chévresallad med chévre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Kalvrygg med rostad potatis, stekta grönsaker, tryffelbearnaise och rödvinssås
Pankopanerad kapkummelfile med kokt färskpotatis, dansk remouladsås och citron.
Pasta med räkor, fänkål, paprika och krämig saffranssås.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Black & white med oxfilé, fläsk, pommes frites, gratinerad tomat, bearnaise och rödvinssås.
Lax och scampispett med grönsaksris, saffrancitronsås och citron.
Pasta med oxfilé, champinjoner, dijonsenap, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.



Information och kontaktuppgifter

Top