Al Capriccio


Lunchmeny vecka 17

Måndag

Grillad ryggbiff med rostad potatis, friterad lök, tomatsallad och rödvinssås.
Kycklingschnitzel med stekt potatis, gröna ärtor, parmesanrkräm och rödvinssås.
Grillad lax med sparrisrisotto, citronkräm, gremolata och citron.
Pasta med räkor, broccoli och krämig oreganosås
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Biff rydberg gjort på oxfilé med tärnad potatis, stekt lök, dijonsenapskräm, ägg och färskriven pepparrot.
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.
Smörstekt torskrygg med potatispuré, pocherat ägg, sparris, saffranshollandais och citron.
Pasta frutti di mare med musslor, scampi, chili, vitlök, finhackad persilja och tomatsås.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Klassisk wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.
Lammstek med klyftpotatis, tabboulehsallad, tzatziki och touch av rödvinssås.
Panerad kapkummelfilé med potatismos, champinjoner, kapris, purjolök, brynt smör och citron.
Pasta med kyckling, bacon, färsk zucchini, vitlök, grädde och färskriven ost.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Pljeskavica gjord på black angus högrev med lök, ajvar, gräddfil, pommes frites, bearnaise och rödvinssås.
Kalvlever angus med potatismos, kalvsky, persilja, kapris och bacon.
Räkor och spenatfylld rödspätta med rotmos, hummersås och citron.
Pasta arrabiata med mozzarella.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Fredag

Grillad entrecote med klyftpotatis, granatäppelsallad, chilibearnaise och rödvinssås.
Korvstroganoff med ris och örtkräm.
Scampispett med saffransrisotto, korianderaioli, gremolata och citron.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.
Plankor serveras måndag – fredag



Information och kontaktuppgifter

Top