Al Capriccio


Lunchmeny vecka 9

Måndag

Grillad biff med rostad potatis, bakad tomat, bearnaisesås och rödvinssås.
Lax och scampispett med citronsaffranssås, grönsaker, ris och citron.
Hemgjorda ravioli fyllda med buffelricotta, vitlök, chili, tomatsås och färskbasilika.

Tisdag

Pannbiff gjord på black angus högrev med rostipotatis, glaserade rotfrukter, stekt ägg och rödvinssås.
Skaldjursfylld flundrafilé med svamprisotto, champagnesås och citron.
Spaghetti alla carbonara med pancetta, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.

Onsdag

Klassisk wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.
Smörstekt havsabborre med blomkålspuré, fänkål l’arago, saffranshollandaise och citron.
Pasta med salsiccia, piccadillytomat, vitlök, chili, färsk basilika och tomatsås.

Torsdag

Biff rydberg gjord på oxfilé med tärnad potatis, stekt lök, dijonsenapskräm, ägg och färskriven pepparrot.
Lättpanerad torsk med kokt potatis, skagenröra och citron.
Pasta ai siciliana med scampi, piccadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Fredag

Grillad kalventrecote med duchessepotatis, baconlindad sparris, tryffelbearnaise och rödvinsås.
Lättgrillad tonfisk med risotto primavera, basilikaaioli och citron.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.
Vi serverar dessutom canneloni, delizie, tortellini, lasagne,



Information och kontaktuppgifter

Top