Al Capriccio


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Grillad ryggbiff med rostad potatis, gratinerad tomat, bearnaisesås och rödvinsås.
Kycklingschnitzel med stekt potatis, gröna ärtor, parmesankräm och rödvinsås.
Grillad lax med kokt färskpotatis, rostad broccoli, dillmajonäs och citron.
Spaghetti bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Black & white med biff, fläsk, pommes frites, färska gröna sparris, bearnaise och rödvinssås.
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.
Ugnsbakad torskfilé med blomkålspuré, gräslökssås och citron.
Spaghetti alla carbonara med pancetta, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett

Onsdag

Grillad entrecôte med hasselbackspotatis, baconlindad tomat, fetaostkräm och rödvinsås.
Kycklingfilé med ris och tomatconcassé.
Pankopanerad rödspättafilé med kokt färskpotatis, hemgjord skagenröra och citron.
Pasta spaghetti med lax, röd pesto, vitlök och grädde.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Schnitzel fyllt med ost och skinka med stekt potatis, gröna ärtor, bearnaisesås, rödvinsås och citron.
Ärtsoppa och pannkakor, serveras med vispad grädde och sylt.
Smörstekt rödingfilé med kokt färskpotatis, auberginetapenade, vitlökspressad babyspenat och citron.
Pasta penne med strimlad biff, grönsaker, vitlök, grädde och färskriven parmesan.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Klassisk hamburgare gjord på black angus högrev med cheddarost, bacon, sallad, lök, bbq sås. serveras med pommes frites och tryffelmajonäs.
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis.
Lättgrillad tonfisk med saransrisotto, färsk tomat, gremolata och citron.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.



Information och kontaktuppgifter

Top