Al Capriccio


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Grillad ryggbiff med pommes frites, tomatsallad, bearnaise och rödvinssås.
Grillad majskyckling med klyftpotatis, coleslaw och bbq sås.
Dill och fetaostbakad lax med risotto på soltorkade tomater, limeaioli och citron.
Spaghetti bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Helstekt black angus högrev med örtpotatis, glaserade rotfrukter, chilibearnaise och rödvinssås.
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.
Fish and chips på koljafile med pommes frites, skarpsås och ärtguacamole.
Pasta med räkor, fänkål, färsk paprika, vitlök, chili och saffranssås.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Grekisk pannbiff med rostad potatis, timjanssky och tzatziki.
Viltskavsgryta med kantareller, potatismos och svartvinbärsgele.
Pankopanerad tilapiafile med rotmos, sweetchilihummersås och citron.
Pasta med biff, färsk paprika och grönpepparsås
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Filé oskar med färska räkor, rostad potatis, färska grön sparris, bearnaise och rödvinssås.
Oxkind med klyftpotatis, parmesankräm och timjanssky.
Pankopanerad flundrafilé med kokt färskpotatis, vitlöksrostad blomkål, och citron.
Gratinerad pasta med kyckling, bacon och paprika.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Fredag

Örtmarinerad kalv tri tip med pommes duchesse, stekta grönsaker, fetaostkräm och rosmarinsky.
Gulaschsoppa med créme fraîche, serveras med vitlöksbröd.
Hummersoppa med fisk och skaldjur, syrad grädde och västerbottentoast.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med



Information och kontaktuppgifter

Top