Al Capriccio


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Grillad ryggbiff med rostad potatis, picklad rödlök, parmesankräm och rödvinssås.
Grillad lax på planka med duchessepotatis, färska gröna sparris, saranshollandais och citron.
Pasta amatriciana med pancetta, färsk basilika, picadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Black & white med oxfilé, fläsk, pommes frites, färska gröna sparris, bearnaise och rödvinssås.
Smörstekt gösfilé med potatispuré, gräddkokta kantareller och citron.
Pasta penne med kyckling, färsk paprika, vitlök, grädde och färskriven parmesan.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Helstekt bogbladsstek med pommes duchesse, stekta grönsaker, bearnaise och rödvinsås.
Ugnsbakad torskrygg med karl johansvampsrisotto, varma rödbetor, champagnesås och citron.
Pasta spaghetti med scampi, broccoli, piccadillytomat, chili, vitlök och finhackad persilja.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Wienerschnitzel med stekt potatis, haricots verts, kapriskräm, rödvinssås och citron.
Smörstekt röding med kokt färskpotatis, vitlökspressad babyspenat, aubergine ratatouille och citron.
Ugnsgratinerad gnocchi med tomatsås, mozzarella, färsk basilika, toppas med parmesan och ruccola.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Örtmarinerad flankstek med sötpotatisklyftor, baconlindad sparris, västerbottenkräm och rödvinsås.
Lättgrillad tonfisk med saransrisotto, gremolata och citron.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.
Vi serverar dessutom canneloni, delizie, tortellini, lasagne, ceasarsallad samt pizza nr 1



Information och kontaktuppgifter

Top