Al Capriccio


Lunchmeny vecka 22

Måndag

Grillad ryggbiff med klyftpotatis, parmesangratinerad tomat, bearnaisesås och rödvinssås.
Marinerad kycklinglår med rostad potatis, caesardressing och tomatsallad.
Grillad lax med kokt färskpotatis, färska gröna sparris, räkor, hummersås och citron.
Pasta fettucine alla scampi med scampi, chili, vitlök, pickadillytomat och tomatsås.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Black and white med oxfilé och fläsk, pommes duchesse, stekta grönsaker, bearnaisesås och rödvinssås.
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.
Smörstekt gösfilé med zucchinirisotto, ruccolakräm och citron.
Pasta penne med biff, bacon, dijonsenap, grädde och färskriven parmesan.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett

Onsdag

Grillspett med entrecôte, chorizo, kyckling med klyftpotatis, chiliaioli och timjanssky.
Renskavsgryta med potatispuré och rårörda lingon.
Skaldjursfylld rödspätta med svamprisotto, varma rödbetor, champagnesås och citron.
Pasta med italienska salami, basilika, tomat och krämig tomatsås.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Salami och mozarellafylld schnitzel med stekt potatis, gröna ärtor, parmesankräm och rödvinsås.
Kycklingspett med pommes frites, tzatziki, paprikaröra och rödvinsås.
Pankopanerad flundrafilé, med kokt färskpotatis, broccoli, dansk remouladsås och citron.
Pasta med salsiccia, grönsaker, vitlök, chili, färsk basilika och tomatsås.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Grillad entrecôte med sötpotatisklyftor, honungsglaserade rotfrukter, västerbottenkräm och rödvinsås.
Kalvlever med potatispuré, persilja, kapris och rödvinsås.
Gravad lax med potatissallad, hovmästarsås och citron.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.
Oxfilé



Information och kontaktuppgifter

Top