Al Capriccio


Lunchmeny vecka 39

Måndag

Grillad ryggbiff med klyftpotatis, gratinerad tomat, bearnaisesås och rödvinssås.
Grillad lax på planka med duchessepotatis, färska gröna sparris, saranshollandais och citron.
Spaghetti alla carbonara special med bacon, purjolök, champinjoner, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Grekisk pannbiff med rostad potatis, tzatziki och rosmarinsky.
Pankopanerad tilapiafile med kokt färskpotatis, hemgjord skagenröra och citron.
Spaghetti frutti di mare med skaldjur, vitlök, persilja och tomatsås.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Grillad entrecôte med hasselbackspotatis, tomat och ruccolasallad, chilibearnaise och rödvinssås.
Smörstekt torskrygg med potatispuré, kokt ägg, färska räkor, pepparrot och brynt smör.
Pasta penne med kyckling, grönsaker, krämig currysås och färskriven ost.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Kycklingschnitzel med stekt potatis, gröna ärtor, örtkräm och rödvinssås.
Räkor och spenatfylld kummelfile med karl johansvampsrisotto, varma rödbetor, vitvinssås och citron.
Pasta med chorizo, färsk paprika, krämig tomatsås och grädde.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Oxfilémedaljonger med pommes frites, bearnaisesås och rödvinssås.
Smörstekt rödingfilé med saransrisotto, färsk tomat, gremolata och citron.
Pasta al capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.
Vi serverar dessutom canneloni, delizie, tortellini, lasagne, ceasarsallad samt pizza



Information och kontaktuppgifter

Top