Restaurang Pralin AB


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Fransk köttgryta (boeuf bourguignon) med kokt potatis lg
Laxfilé med sauce verte och kokt potatis lg
Falukorv stournedos med potatismos och tomatsås
Pasta med bacon och riven ost
Wokad kyckling med röd curry och kokos lg
Vegetariskt: vegansk yakiniku med ris

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk (lg) med löksås, och råröda lingon
Panerad rödspätta med skagen och kokt potatis
Bbq kycklingfilé med stekt potatis, bbqsås och cole slaw
Pasta med oxfilé, svamp och riven ost
Wokat fläsk med panang curry och kokos lg
Vegetariskt: wokade nudlar med vårrullar

Onsdag

Kycklingschnitzel med stekt potatis och rödvinssås
Fiskgratäng med vitvinssås, dill och kokt potatis g
Helstekt fläskkarre lg med potatisgratäng g och rödvinssås
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Wokad biff med grön curry och kokos lg
Vegetariskt: falafel med bulgur och tzatziki

Torsdag

Kalvfärsbiffar med gräddsås, potatismos och lingon
Stekt strömming med potatismos och skirat smör/ lingon
Kycklingvingar med sweetchili och ris lg
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde
Wokad kyckling med indisk kryddor och kokos lg
Vegetariskt: broccolisoppa g med pannkakor

Fredag

Fläskschnitzel med stekt potatis, rödvinssås och bearnaise l
Fisk och skaldjursgryta med fänkål, selleri, vitlök och kokt potatis g
Dagens wok
Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Kycklinglår med ris och tomatsås lg
Lasagne med riven ost
Vegetariskt : vegansk auberginegryta med ris lg
Efterrätt: blåbärspaj med vaniljsås



Information och kontaktuppgifter

Top