Solna Strands Kantin


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Yakiniku med jasminris, chili, koriander & marinerad spetskål
Örtbakad laxfilé med dillcréme (l), sockerärtor, rädisa, citron & kokt potatis
Helrostad blomkål med svampmajonnäs, kapris, grana padana & persilja
Glassbuffé (l) med smarriga tillbehör ​

Tisdag

Friterad kycklinglårfilé (g) med bbq sås, mangoraia, rostad potatis & spetskål
Citronbakad kolja med rostad jordärtskocka, blomkål, potatis & svamp samt brynt lökcrème(l)
Linsgryta med tomat, chili, aubergine samt cous cous (g) med färska örter
Rabarberpaj med vaniljsås (gl) ​

Onsdag

Schnitzel (g) med café de paris smör (l), rödvinssky, rostad potatis, citron & haricotsverts
Ångad koljafilé med citronkrossad potatis, crème på soltorkad tomat (l) samt torrostade oliver
Rostad pumpa med fetaost (l), fried rice samt chili, koriander & spetskål
Äppelpaj med vaniljsås (gl) ​

Torsdag

Kalvfärsbullar (l) med tomat & olivsås, potatispuré med parmesan (l) samt rucola & kronärtskocka
Västebottenbakad laxfilé (l) med skaldjurshollandaise, rostad fänkål & kokt potatis
Helrostad rotselleri med olivolja, kapris, parmesan, linser & rucola
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde (gl) ​

Fredag

Nattbakad högrev med rödvinssky, bearnaisesås, frites & tomatsallad
Fisk & skaldjursgryta med handskalade räkor, saffransaioli & kokt ris
Vegetariska rotfruktsraggmunkar (gl) med rårörda lingon & keso (l)
Glassbuffé (l) med smarriga tillbehör ​
Allergener, fråga oss ​
Öppet mellan kl



Information och kontaktuppgifter

Top