Pontus in the Park


Lunchmeny vecka 5

Måndag

30/1 vegansk nasigoreng
Med stekta grönsaker, soyamarinerad tofu, chilidressing, friterad lök och mungbönor
Örtgratinerad färsk fisk
Med tartarsås, bön & ärtsallad samt dillslungad potatis
Kryddbakat kycklinglår
Med jordnötssås, röd curry, mungbönor, limesyrade grönsaker och ris

Tisdag

31/1 karamelliserad spetskål
Med dragoncréme, krasse, röda linser och quinoasallad
Pimentobakad kolja
Med mojo rojo, bulgursallad, friterad lök och örtsallad
Pockets gulaschgryta
På högrev med paprika, kokt potatis, gremolata och syrad grädde

Onsdag

1/2 kryddiga bönfritters
Med chipotlecréme, dukkah, limepicklad silverlök samt quinoa
Pocherad färsk fisk
Med vitvinssås, gurk & fänkålsallad och örtstompad potatis
Dansk sjömansbiff
Med ölsky, brynt lök och saltgurka

Torsdag

2/2 vegansk chili på anamafärs
Med picklad rödlök, het tomatsalasa och nachochips
Asiatiska fishcakes
Med risnudelsallad, misodressing och strimlade grönsaker kyckling
Med gochujangcréme, chili rostade sesamfrön, fivespicekokt ris och het kålsallad

Fredag

3/2 gremolatabakad portabello
Med tryffeldoftande stekt polenta, parmesan, tomatsallad och gremolatacréme
Prästostbakad färsk fisk
Med skagensås och dillkokt potatis. toppas med cruditésallad
Cheddar cheese kycklingfritters
Med jalapeñocréme, kålsallad och kryddrostad klyftpotatis
Till kaffet bjuder vi på



Information och kontaktuppgifter

Top