Poonsawad AB


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Tom sopp:
Kyckling, tomat, lök, morot, potatis, vårlök. och
Pad namprik phoow:
Wokad kyckling, paprika, broccoli, morot. (ris och sallad)

Tisdag

Geng paneng:
Currygryta kyckling, kokosmjölk, limeblad. och
Gung tod:
Friterad räkor. (ris och sallad)

Onsdag

Kai pad prik:
Wokad kyckling, vitlök, chili, vårlök, lök. och
Moo tod:
Friterad fläskkött. (ris och sallad)

Torsdag

Pad met mamuang himmaphan:
Friterad kyckling, lök, vårlök, paprika, cashewnötter och
Por pier:
Vårrullar (fläskfärs alt. vegetarisk). (ris och sallad)

Fredag

Pad mrel:
Wokad kyckling, gulnudlar, vitlök, grönsaker. och
Kai satay:
Kycklingspett. (ris och sallad)
Tipsa dina



Information och kontaktuppgifter

Top