Poonsawad AB


Lunchmeny vecka 50

Måndag

Geng keow wan:
Grön currygryta, kyckling, kokosmjölk, bambuskott, paprika, morot, söt basilika. och
Moo tod:
Friterat fläskkött. (ris och sallad)

Tisdag

Pad priao wan:
Wokad kyckling, ananas, gurka, lök, tomat, paprika. och
Stekt kyckling:
Marinerad kyckling, jordnötssås (stark). (ris och sallad)

Onsdag

Geng phaed:
Röd currygryta, kyckling, kokosmjölk, bambuskott, paprika, morot, söt basilika. och
Por pier:
Vårrullar (fläskfärs alt. vegetarisk). (ris och sallad)

Torsdag

Tom yum:
Räkor, svamp, tomat, rödlök, vårlök, vispgrädde(laktosfri). och
Khaow pad:
Stekt ris, ägg, kyckling, grönsaker.

Fredag

Pad mamma:
Wokad kyckling, äggnudlar, ägg, grönsaker, vitlök. och
Kai tod:
Friterad kyckling, (ris, sallad och sötsur sås)



Information och kontaktuppgifter

Top