Poonsawad AB


Lunchmeny vecka 21

Måndag

Geng phed:
Röd currygryta, kyckling, kokosmjölk, bambuskott, paprika, morot, söt basilika. och
Pad namman hoi:
Wokad oxkött, lök, vårlök, morot. (ris och sallad)

Tisdag

Pad khing:
Wokad kyckling, ingefära, lök, paprika, vårlök, svamp, vitlök. och
Por pier:
Vårrullar (fläskfärs alt. vegetarisk). (ris och sallad)

Onsdag

Geng massaman:
Oxkött, potatis, lök, kokosmjölk, nötter och
Kai satay:
Kycklingspett. (ris och sallad)

Torsdag

Pad phaed:
Oxkött, bambuskott, röd currywokad, basilika. och
Tom ka:
Kyckling, tomat, lök, kokosmjölk, vårlök, svamp. (ris och sallad)

Fredag

Geng paneng:
Kyckling, paneng currygryta, kokosmjölk, limeblad. och
Moo prikthaigratiem:
Fläskkött, vitlök, vitpeppar. (ris och sallad)
Tipsa dina



Information och kontaktuppgifter

Top