Domnarvsgården


Lunchmeny vecka 4

Måndag

23/1 gratinerad falukorv med potatismos #l
Sprödbakad fisk med äpple och currydressing samt kokt potatis #g#l
Skinkstek med gräddsky, äppelmos samt kokt potatis #l

Tisdag

24/1 spaghetti med köttfärssås #g
Kycklinggryta med soltorkad tomat, basilika samt ris #l
Oxbringa med rotmos samt senapscremé #l

Onsdag

25/1 kålpudding med brunsås, lingonsylt och kokt potatis #l
Jambalaya (räkor, skinka, kyckling) med rhode islanddressing #l
Fiskgratäng med skaldjurssås, dill, fänkål samt potatispuré #l

Torsdag

26/1 1.a ärtsoppa med pannkaka #g#l
1.B nikkalouktasoppa och pannkaka #g#l
Wallenbergare ala lågan med skysås, lingonsylt samt potatismos #l
Strimlad kyckling med kokosgrädde, röd curry, ananas, paprika samt ris

Fredag

27/1 thaigryta med kyckling, röd curry, paprika, ananas, bambuskott och jasminris
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis #l
Rödvinsbrässerad högrev med citronbakade morötter, vitlökssmör, rödvinssky samt rostad potatis #l



Information och kontaktuppgifter

Top