Matkompaniet i Själevad HB


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Gorgonzolaspäckade färsbiffar med persiljestekt potatis.
Fiskrullader med kall romsås och pressad potatis.
Boeuf bourguignon med potatispuré.

Tisdag

Viltskavslasagne toppad med parmesanost och serverad med ruccolasallad.
Biff lindström med brynt smör, saltgurka och stekt potatis.
Fish n’ chips med remouladsås.

Onsdag

Indiska färsbiffar i currysås med korianderstekt potatis.
Fläsklägg med rotmos och senapssås.
Fish n’ chips med remouladsås.

Torsdag

Pesto och mozzarellaöverbakad kycklingfilé med gräddsky och ugnsrostad potatis.
Pasta med salsiccia i krämig sås.
Bakad potatis med skagenröra.

Fredag

Räkfylld rödspätta med proseccosås och pressad potatis.
Revbensspjäll med rödvinssås och timjanrostad potatis.
Orientaliska kycklingspett med tzatziki och pommes frites.
Visa hela menyn



Information och kontaktuppgifter

Top