Balder


Lunchmeny vecka 4

Måndag

Vegetarisk masala med sötpotatis, kikärtor & cashewnötter.
Kalv i dillsås med rostad morot & kokt potatis.
Fish & chips med krossade ärtor & tartarsås.

Tisdag

Vegetarisk lasagne med svamp & ädelost.
Stekt fläsk med raggmunkar, löksås & bruna bönor.
Uerfilé med skagenröra & citron.

Onsdag

Chili sin carne , bönor, majs,potatis & vitlök.
Wallenbergare med brynt smör, potatismos & lingonsylt.
Norsk sejbiff (färsk jumbosej) med sandefjordssås.

Torsdag

Sparrissoppa med pannkakor.
Ärtsoppa med pannkakor.
Kycklingfilé med grönpepparsås & klyftpotatis.

Fredag

Chockladpudding med vispad grädde. pannoumiburgare.
Cheeseburgare med dijondressing & pommes frites.. torskburgare.
Röd restaurang – ta maten själv.
Grön matsal –



Information och kontaktuppgifter

Top