Restaurang Balder


Lunchmeny vecka 12

Måndag

Vegetarisk pasta carbonara med riven hårdost
Vårkyckling med nässlor, grädde & sparris med ris
Torskgratäng med ansjovis,dill & cocktailtomater

Tisdag

Rostad blomkål med västerbottenost & saltrostade pumpakärnor
Stekt fläsk med hemgjorda raggmunkar, löksås & bruna bönor
Norsk sejbiff med sandefjordsås/pepparrot

Onsdag

Honungsbakade betor med fetaost
Kreolsk gryta på fläskfile/choritzo/lök/paprika
Rödingfilé med kall hjortronssås

Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor
Spenatsoppa med ägghalvor och pannkakor
Ostgratinerade tortillas med högrevsfärs/svarta bönor/grönsaker

Fredag

Vegetarisk lasagne med tomatsallad & basilikacremé
Lasagne med tomatsallad & basilikacremé
Torskrygg med friterad ostronskivling/salta solrosfrön & rotsellericremé
Röd restaurang – kaffe, smörgåsar,



Information och kontaktuppgifter

Top